Gott Nytt År!!

Ja om bara ynka 3 timmar så är det ett nytt år!  Ja då är det äntligen den 1:a januari.. helt otroligt! :)
Som vanligt ska jag inte göra nånting detta nyår, blir att man bara sitter hemma med familjen och går ut vid 12-slaget och dricker lite champange och sen är det slut med raketer... Kul ett tag men vad fan är det att fira egentligen ?? Det undrar jag fakiskt... Medans jag sitter här och skriver blogg så smäller dom för fullt där ute och man undrar varför dom slösar smällare nu och inte sen vid 12-slaget... Stackars min lilla älskling Ozzy är livrädd för smällare och han ligger bara och skakar hela tiden så nu har jag stängt in honom på toan med massa filtar och en radio så att han slipper höra smällarna, för han kan verkligen inte koppla av.. hundar kan ju dö av att vara så rädd!  Stackars min lilla gulliponke..

Fan vad tråkigt jag har det! :( man kan verkligen inte så jävla tråkigt som jag har det...
Just nu så tycker jag verkligen att mitt liv suger, det är inget som är som det ska längre! Allt faller bara ihop, även jag snart... det är ju tur att man inte har gått in i väggen än, men det är väl en tidsfråga innan man gör det... Usch säger jag bara!  My life sucks!! 

Nä, det här duger inte längre! Jag sätter på en film så länge så tiden går fortare...

Det är ju som sagt ett tag kvar innan det smäller ordentligt!!

puss puss tessan

Spa kväll

Ikväll har jag haft lite Spa kväll för mig själv... Har legat i ett hett bad i ca 20 min och skrubbat kroppen från topp till tå så man får bort all den döda gamla huden.. så när jag klev upp ur badet kände jag mig som ett russin haha :D
sen satte jag på min ansiksmask och medans den sitter ett tag så skriver jag här så länge... fast jag tror nog att den har suttit ett tag nu, den ska sitta i ca 10-15 min innan man ska ta bort den :)

så det är nog bäst att jag tar bort den nu! haha :)

puss puss tessan

 

Lördag

Idag vaknade jag vid halv 10 fast jag låg och drog mig till 10 sen gick jag upp för jag kände att magen var lite hungrig.. så jag gick ner och drack en stor kopp med te och åt två smögåsar med ost och korv på, mumsit! :)
Sen var det bestämt att jag och mamma skulle åka till mormor men mamma kände sig så förkyld och ville inte komma dit och smitta ner dom.. så det blev att vi vart hemma!
Jag känner mig ganska seg i huvudet... Jag bestämde mig för att ta ut Ozzy på en lååång promenad i det tråkiga vädret, i rusket... och jag satte på mig regnbyxor, gummistövlar, mössa, vantar och vanlig tun jacka för jag hade tjocktröja under... så det blev en lååång promenad på 2 timmar!! Även fast det regnade så var det väldigt skönt att komma ut i vädret, få frisk luft och röra på sig! Klär man sig rätt så är det skönt att vara ute...  :)
Mamma var ju tvungen att ringa och kolla mig vart jag var nånstans, hon trodde väl att jag skulle vara ute i 1 timme bara men det blev 1 timme till, tyckte det var så skönt... kunde ha gått längre om jag orkade men magen skrek efter mat och jag vart kissnödig.. hahah... :D

Sen har jag inte gjort alls så mycket sen jag kom hem.. blev alldeles trött i benen efter lång promenaden..  :)

Snart ska jag äta middag!
Biff, pommes och brunsås...

Vi hörs kanske senare!

puss puss tessan