Lista...

Snodd av Janine ..Alla frågor får endast besvaras med ett ord! :)

1. Din mobiltelefon: Enkel
2. Din äkta hälft: syster
3. Ditt hår: uppsatt
6. Det bästa du vet: sommar
7. Din dröm inatt: Barn
8. Din dröm/ditt mål: Barn
9. Rummet du är i: stort
10. Din hobby: läsa
11. Din skräck: mörker
12. Vill du vara om 6 år: gift
13. Var du igår kväll: hemma
14. Vad du inte är: oärlig
15. En sak du önskar dig: inget
16. Var du växte upp: Huddinge
17. Det sista du gjorde: målade
18. Dina kläder: mjukis
19. Din TV: avstängd
20. Ditt husdjur: inget
21. Ditt humör: glatt
22. Saknar du någon: fanny
23. Din bil: -
24. Något du inte har på dig: strumpor
25. Favoritaffär: indiska
26. Din sommar: semester
27. Älskar någon: thomas
28. Favoritfärg: blå
29. När skrattade du senast: idag
30. När grät du senast: igår

Den listan var faktiskt riktigt rolig! Testa på den vettja :D

Nu ska jag krypa ner till älsklingen min som ligger i sängen och sover så sött :)

Godnatt!
Vi ses och hörs!

Kram ♥


hemma och sjuk

                                       
 
Idag är det fredag och jag är hemma och ligger sjuk :'( blev dunderförkyld under natten, har nyst och snytit mig igenom hela natten, så det har inte blivit så mycket sömn för mig! hatar att vara sjuk, men det är samtidigt mysigt för då kan man passa på att vara hemma från jobbet och bara ligga i soffan och titta på massa filmer och dricka varm te, har precis kokat te så jag tänkte lägga mig i soffan och vila.
Vad har ni för planer idag denna fredag?

Idag var ju tanken att vi på jobbet skulle ha planeringsdag vilket innebär att förskolan är stängd för alla barnen och att personalen kan planera, det som man annars inte hinner med på dagarna för det finns aldrig den tiden. Så den här dagen innebär att man kan planera och fixa grejer medans dom fixar och donar där så ligger jag hemma med feber, förkyld och stickningar i halsen! Typiskt, jag skulle ha behövt där nu, men vad ska man göra om man är sjuk? Jag orkar verkligen inte vara social idag och försöka hålla leendet på topp när man träffar dom när man känner sig jätte hängig och sjuk på samma gång, nej det går inte! Jag kan varken tänka eller göra nåt. That´s it!

Nej nu blir det te och soffan framför en dvdfilm!

Se ya!

Kram ♥

Värdetransportrån i Fisksätra

Kom hem vid halv sju, när vi stod och väntade på bussen ute på Värmdö där mina kusiner bor så åkte två bussar förbi oss och det var verkligen proppfullt i båda två så vi ringde min morbror som fick köra oss till Grisslinge och där fick vi vänta ytterligare 10 min innan hade vi väntat en ca 15-17 min så kom äntligen bussen, då kom köerna och sen ringde thomas bror och sa att det hade varit ett värdetransportrån i Fisksätra Centrum för drygt en halvtimme då när klockan var runt 18:00 så vi vart ju lite skärrade, ska alltid hända nånting nånstans, man går ju aldrig säker! Tror att det är samma killar som försökte två gånger i Saltsjöbaden men lyckades komma undan utan pengar.

När hans bror släppte av oss i Fiskis(han hämtade upp oss eftersom att tågen var avspärrade pga rånet) så såg vi säkert sju snutbilar och allting var avspärrat! Så vi fick gå runt på baksidan av balkongen och sen komma fram på framsidan..
Sen efter en eller två timmar plingade polisen på dörren och berättade som det var att det var ett rån och undrade ifall vi hade sett nåt, men det hade vi inte, vi förklarade att vi har varit på Värmdö hela dan. Sen var det inget med det!

Thomas brors kompis satt nere på uteserveringen när han såg två killar med rånarluva och vapen springa för att inte bli tagna, så han vart lite nojjig och sprang in igen, gud man vet ju inte vad som kan hända när människor springer runt med vapen, dom kan ju skjuta helt vilt, men det gjorde dom inte som tur va! Tur att inte vi var hemma, vi var på väg hem när detta hände så det var ju faktiskt skönt att vi inte kom när det hände! usch, läskigt sånt där :S

Nähä, nu måste jag faktiskt lägga mig ska upp vid halv fem och öppna förskolan, suck! :/
Sen ska man tillbaka till jobbet för jävla möte som håller på till åtta på kvällen så jag kommer ju vara helt jävla slut när jag kommer hem nångång vid halv tio i morgon kväll! :/

Ha en fortsatt bra söndag! Godnatt och sov gott.

Kramisar // Tessan ♥