helg

nu är det äntligen helg igen, har jobbat idag med och det har varit fantastisk roligt!  Trivs jätte bra där på det nya jobbet, hoppas på att få stanna där för chefen som jag troligtvis får träffa på måndag när jag ska jobba igen! :)
Det har gått jätte bra idag, det har inte varit nåt vidare skönt väder precis, blåsigt och kyligt hela dan!  * brrr *
va ute i 2 timmar i morse med barnen sen var vi inne på eftermiddagen, fick sluta 20 min tidigare, kändes lite skönare.. synd bara att tågen var så försenade... ibland undrar jag vad folk tänker med igentligen ??
Idag när jag skulle ta tåget hem från Årstaberg för jag hade slutat och det tåget var försenat och när det äntligen kom så var det redan smockfullt med människor, och det var ju hälftens så fullt som skulle på också, och dom bara trängde sig in och då menar jag verkligen trängde sig in som om det vore sista tåget som gick liksom.. jag fick inte plats och jag valde hellre att ta ett annat tåg med mindre folk på, kan inte människor tänka så också ?? Varför tränga in sig i ett smockfullt tåg ? Orkar man inte vänta på nästa, tåget efter kom bara nån minut efter och där var det inte alls mycket folk på... det var som packade sillar hela högen på första tåget, det såg ju lite idiotiskt ut anser jag!  Hellre väntar jag på nästa än står inträngd och knappt kunna röra sig eller få luft i ett tåg där det är proppfullt med folk, inte en chans för mig!!
Så så roligt vad det hela!! haha :/ * ironiskt *

I morgon ska jag hem till Älsklingen! Måste köpa busskort också....
Ha, fick min lön idag och den var på  7195 :- helt otroligt vad mycket jag fick den här lönen, det var ovanligt! Alltså för att jag har ju fått semesterersättning det är därför jag fick så mycket pengar, då har jag att klara mig tills jag får ersättning från Akassan, ja när nu den kommer ja så att säga!! :/

Så det blir till att hålla i dom här pengarna jag fick nu, betalade räkningar för 2000 kr, så då har jag ju mycket kvar...

Nä, nu ska jag lägga mig så jag vaknar tidigt i morgon biti så jag kan träffa min Älskling i morgon! Vi ska åka och handla till hans lägenhet, massa mat :)
Saknar honom <3

Godnatt på er och jag hoppas att ni har haft en underbar fredag kväll :)

v   puss och kram  v

Äntligen!

Äntligen har den dimpat ner i brevlådan, min personliga almanacka som jag har väntat på nu i 2 veckor.... :)
Det kändes underbart skönt att den äntligen kom, jag som tänkte skriva brev till dom igår och fråga om den är på väg och så kom den idag, sicken tur!! :)
Idag har jag varit uppe i centum och handlat bussremsa och hund/katt mat till mina älskade djur..  sen köpte jag frimärke och postade brev som ska ända upp till Kiruna det var polislänsstyrelsen som jag var tvungen att skriva på och skicka, för ska man jobba inom barnomsorg så kräver dom att man har bevisat papper från polislänsstyrelsen att man inte har nån slags prick i registret, det tycker jag är bra! För det är väldigt, väldigt viktigt!!

I morgon ska man upp tidigt för jag ska jobba i morgon, min faster ringde i morse och väckte mig och frågade om jag kunde komma in idag och jobba, men det kunde jag inte dels för att jag inte hade nåt att åka på och jag vill helst veta dagen innan om jag ska jobba eller inte.. men hon ringde tidigare idag och frågade om jag kunde fixa fram remsa för då skulle jag få jobba i morgon.. :)   nu är jag glad! jag behöver ju verkligen dom där pengarna, så jag jobbar gärna, det är bara synd att man inte har körkort för det är en bit att resa med tåg och tvärbana, men men det får ta den tid det tar... men jag ska se till att ta körkort nu i vår, för mamma hittade mitt förarbevis och både mamma och jag trodde att det gick ut förra året, men nej det går ut i juni så jag har exakt 6 mån på mig att fixa körkort... men jag undrar det, kommer jag verkligen hinna ta det i sommar ??? Jag vill, men det handlar om tid och sen pengar, jag vet ju inte hur det kommer se ut nu, om jag ska få jobb där i och för sig så får jag ju pengar då men om jag inte får så kan jag ju inte ta det... men men, det återstår att se hur det blir med körkortet! :)

Pratade nyss med min bästa vän Mickis.. Har inte pratat med henne på ett tag nu, saknar henne så mycket... hon ska se till att komma upp till Stockholm i mars så jag hoppas hon kommer då! Längtar efter dig baby... <3

Tänkte faktiskt gå ner och ta ett glas oboy och sen ska jag ut med hunden på promenad!
Vi hörs senare!

v  puss och kram tessan  v

Happy :)

Trött är jag som vanligt! Har varit uppe sen 7 i morse, för jag åkte till Arbetsförmedlingen tillsammans med min bror.. Jag sökte massa jobb och tog ut massa papper, sen kom Thomas och mötte oss i Huddinge så snäll som han är åkte han ända hemifrån sig till Huddinge bara för att träffa mig :) * LeR * söto!!
Hittade lite jobb men det har ju inte alls kommit in väldans mycket och jag ska söka 20 jobb/månaden, det tycker jag är lite överdrivet av dom! Dom kan ju själv få pröva på hur det är att söka så mycket jobb, speciellt om man inte har skrivit CV nångång! =/
Måste ju berätta en annan sak också, nu är ni allt nyfikna va ?? Hrrmm, kan tänka mig det! Det kan ni allt vara, nä skojar bara.. Min faster ringde igår och frågade mig om jag vill börja jobba på hennes jobb alltså hoppa in som vikarie för dom är i behov av vikarie i stort sett varje dag, så jag Tackade självklart ja och vart jätte glad  =)
Fick mobilnr till hennes chef så jag ringde och pratade med henne och hon lät verkligen intresserad och så fort jag har fått tillbaka papper från polislänsstyrelsen så ska jag ringa tillbaka till henne så bokar vi in en tid för mig som jag kan få komma och jobba... Det verkar vara grymt mycket bättre betalt där, fick jag höra igår av min faster! Så det blir bra med pengar i plånboken, är i behov av pengar just nu, har typ bara 200 :- kvar på kontot tills på fredag då jag hoppas jag får lite pengar från lönen, kanske lite semesterersättning man får ju alltid hoppas på det =/ för från Akassan får man ju ingen ersättning, har varit arbetslös nu igår i 1 månad och fortfarande inte fått pengar, dom är så krångliga, dom vill bara se till att slippa betala ut.. Phu, och dom betalar man dyra pengar till men vad får man tillbaka ?? Höö, inget! Bara massa papper på att man ska skicka in fler intyg vilket jag har gjort nu 3 ggr, vad mer kan dom begära ?? Hur svårt ska det vara egentligen att betala ut pengar till en arbetslös... Verkar ju bara vara nördar som jobbar där! haha!!

Så det har jag gjort dom senaste dagarna... Sen har jag en annan sak att berätta också!  =)
Människor kanske tycker att jag är konstig eller helt knäpp, men det struntar jag fullkomligt i...
Jag har under den senaste tiden väldigt mycket umgås med mitt första ex som jag var tillsammans med i 4 år och var förlovad med och vi har under den tiden insett att det är han och jag och att vi fortfarande älskar varann och det är nåt jag ångrar att jag har gjort, att jag har förnekat mina känslor för honom, även om jag har haft 2 killar efter honom så har det aldrig känts rätt som med honom... Jag inser verkligen nu att det alltid har varit han och jag och att jag alltid har älskat honom inombords, och han har också förnekat sina känslor för mig, men dom har kommit fram och vi är öppna mot varann och pratar öppet om våra känslor och älskar man varann så varför ska man inte ge det en chans?? Det tycker jag man borde göra.. Jag känner inombords att det är han och jag som är ämnade för varann.. det har alltid varit så, men jag har inte vågat tagit fram dom förens nu! Men nu kan jag inte gömma dom längre... Jag älskar verkligen honom av allt!  Jag tycker det är helt otroligt att man kan hitta tillbaks till sina ex, men ibland tror jag att man behöver vara ifrån varann och sen hitta tillbaks till varann och det är precis som jag och Thomas har gjort nu, visst vi är inte tillsammans riktigt ännu för jag vill vänta lite, vill inte förhasta mig!  Jag vill ta det lite lugnt men jag vet att jag vill ha honom... kanske låter helt skumt ? Hrrmm, äh när den tiden kommer är tiden mogen som man brukar säga...

Så jag känner mig något gladare och känner hopp! Allt börja klarna upp igen, för ett tag sen låg jag i en dålig svacka men Thomas fick mig att inse att jag verkligen är värdefull och älskad och att jag kan göra bättre saker i mitt liv, som att umgås med honom det var då jag fick upp ögonen för honom igen!  Det var verkligen toppen att känna den känslan i kroppen, att man är älskad och att han respekterar och accepterar mig för den jag är... det är en toppen kille! Vad vore jag utan honom ?  Nu vill jag verkligen inte förlora dig igen..Vår kärlek håller oss vid liv <3

Usch, nu har jag tråkat ut er med mitt kärleksprat!!... haha .... =/

Det var bara det jag ville, skriva av mig lite allt känns så underbart när man har skrivit av sig lite, eller vad tycker ni ?

Nä, nu ska jag faktisk tvätta av mig sminket och sen krypa ner i sängen!
Mysigt med sängen, tänkte lägga mig och läsa Liza Marklunds bok " Nobels Testamente "

Nu blir det toabesök! =)
Sleep tight! v