Snart slut på 2009

Ja, snart är det slut på detta år!
Hur tycker ni att året 2009 har varit för er?
För mig har det varit ett kanon underbart år..

Jag kan resumera lite kort om året som gått :

Januari: Jag och Thomas firade 1 år tillsammans den 25:e ♥

Februari: Firade 1 års förlovning den 14:e ♥

Mars: Gick in i 4:e månaden av graviditeten

April: Min systerdotter Isabelle döptes och jag blev gudmor till henne

Maj: Thomas halvsyster Ulrika fick en dotter vid namnet Jasmine

Juni: Tre av mina vänner fick barn. Först ut Elin som födde en dotter Alina den 6:e. Sen min bästa vän Gloria som födde sin dotter Anna den 14:e. Sist men inte minst Martina som födde en son Noel den 24:e. Vi flyttade även ifrån förorten Fisksätra till ett barnvänligt område utanför Farsta, Fagersjö.

Juli: Jag gick in i 8:e månaden av min graviditet.

Augusti: Våran älskade och efterlängtade dotter Alicia kom till världen, den 26:e. Det var den bästa dan i våra liv, en oförglömlig dag ♥

September: Thomas morfar gick hastigt bort i cancer. Alicia blev 1 månad ♥

Oktober: Thomas fyllde 24 år och hans älskade morbror Pierre gick hastigt bort endast 41 år gammal. Alicia blev 2 månader.

November: Jag fyllde 23 år, min bästa vän Gloria och min älskade syster Emma fyllde båda 25 år. Alicia blev 3 månader. Det var begravning för Thomas morbror Pierre.

December: Alicia fick uppleva sin första jul och blev 4 månader. Hon får även uppleva nyårsafton tillsammans med mamma och pappa och våra bästa vänner Johan och Gloria och deras söta dotter Anna ♥

Så detta år har varit ett väldigt fullsatt år med glädje, skratt, tårar, mm...
Jag är så nöjd med det här året, framför allt är jag så nöjd med min graviditet och att vi fick våran älskade Alicia, hon är verkligen allt för oss, skulle aldrig klara mig utan henne. ♥

Jag undrar vad det nya året 2010 har att erbjuda! Nåt liknande som 2009 kanske?

Men hur det än blir så blir nog det året ett väldigt bra år.. :)GOTT NYTT ÅR PÅ ER OCH GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!!!!!

Hemma mys <3

HEJ, på er alla! Här sitter jag mitt i natten.. Jag kan inte sova, inte för att jag är trött utan våran kära dotter är fortfarande vaken, som vanligt! Hon borde egentligen sova nu, men hon är så envis. Trodde minsann att hon skulle somna efter att hon fick flaska. Men nä då!
Men vi har haft det kanon mysigt idag! Tills Alicia fick sitt utbrott idag med.. Det var snäpet värre idag än hon var igår! Vet inte vad det är med henne. Men så fort man tar upp henne så tystnar hon, och jag tänker inte låta henne köra över oss. För skriker hon så tror hon minsann att jag ska ta upp henne så fort hon gör minsta ljud. Men det orkar man ju inte! Jag orkar inte gå runt och bära på henne hela tiden. Hon väger ju närmare 8 kg snart. Eller 7676gr när vi var på Bvc sist den 22 dec. Alltid när man ska ta hand om hemmet, som exempelvis, tvätt, disk, damsugning, mmm.. så börjar hon med sitt hysteriskrik! Vet inte varför.. Men men..

Thomas kom hem strax innan två och var het som om han skulle ha suttit i bastu i flera timmar. Han var kokhett, kunde ju steka ägg på han. Han blev nämligen hemskickad! Han var helt skakis, rödflammig i ansiktet och jätte ont i magen. Stackarn :/  han måste ha haft hög feber! Han är så envis och vägrar ta tempen.. "det går över" säger han hela tiden.. alltid typiskt karlar!
Hans chef såg redan i morse att han inte såg kry ut, men han jobbade på som vanligt tills hans chef skickade hem honom. Så det var jätte mysigt att han kom hem lite tidigare :)
Jag tog hand om honom, hämtade vatten till honom, la en kall och blöt handduk över hans ansikte vilket han tyckte var jätte skönt.. Han tar alltid hand om mig när jag är sjuk eller när jag var gravid, då jävlar fick jag knappt göra nåt! hihi...

Sen så satt vi i soffan och jag hade Alicia i famnen och somnade med henne sittandes i soffan, vilket var så underbart skönt :)  Thomas tog tydligen kort på oss också.. Alltid! ♥
Sen vaknade jag till och gick ut till köket och gjorde ordning middagen. Gjorde bara makaroner och falukorv till middag. Har ingen som helst fantasi när det gäller middagsmat! Usch..

Men vi har haft en jätte mysig dag ändå, fast min älskade och kära Thomas är sjuk :(
Han ligger i sängen just nu och försöker sova. Men det är ju inte alltid så lätt när man är sjuk, jag vet ju själv hur det är när man är sjuk, man vaknar ju ständigt :/ inge roligt!

Men nu ska jag försöka få min envisa dotter att sova! Hon ligger vaken än.. SUCK!!! haha :D

Hoppas ni sover gott inatt och vaknar utvilad i morgon biti :)

Godnatt och sov gott

Ingen bra dag!

Nej, det har det inte varit för våran kära dotter Alicia idag!
Hon har varit riktigt sur, arg, förbannad och protesterat mot nästan allting, ja förutom maten då da, det är väl det ända som passar bra till fröken! Hm.. :/ Hon somnade sent igår vid halv tolv, försökte få henne att somna men hon ville absolut vara vaken med sin mamma. Så jag höll på i drygt 1 ½ timme innan hon till slut somnade. Då var jag rätt slut jag med så jag beslöt mig istället att krypa till sängs. Så jag somnade bums på en gång! Vaknade vid halv sex när älsklingen skulle gå, då låg våran tjej vaken i sin säng och gav sin pappa ett jätte stort leende, så han tog upp henne och la henne brevid mig. Under tiden hon låg där i sängen så gjorde jag en flaska och hon åt och var nöjd och somnade om kort efter. Jag med :)

Trodde minsann att Alicia skulle vara glad sen när vi vaknade, hon brukar alltid vara det. Hon gav mig ett leende sen brast det för henne och hon började gråta. Vet inte vad det var som utlöste det hela :/
Sen dess har hon varit riktigt irriterad och arg för allting! Jag spelade in henne på mobilen så skickade jag iväg det till Thomas och han blev förvånad att hon kunde låta sådär..
Hon skrek och hade sig! Så jag har inte fått så mycket gjort idag. Mest suttit med henne och lekt på golvet! Sen under tiden hon har sovit en stund så har jag ju självklart bloggat, för det har jag ju inte hunnit med dom senaste dagarna :)

Men nu sitter hon hos sin pappa och då minsann är hon glad, det är väl bara för att han inte är med henne lika mycket som jag är med henne hela dagarna, det blir väl mer roligare att han kommer hem än att jag är hemma med henne. Jag vet inte! Men hon blir total förändrad när han kommer hem i allafall :)

Får se när hon somnar ikväll här nu! Det ska bli roligt att se hur länge jag får sitta uppe den här gången och försöka få henne att sova.

Så nu tänkte jag gå och umgåss i soffan och titta på den nya platttvn. :)

Hoppas ni andra mår bra idag?

puss & kram!

Såhär ser en arg, förbannad och ledsen Alicia ut!