Till Dig!

Till minnet av en älskad och go människa, Pierre Wiklund som
lämnade denna jord hastigt!
Vi tänker på dig ständigt!


Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel..

(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stundSorg!

Orkar egentligen inte blogga!! Idag är det en hemsk dag :'(  Thomas älskade morbror som ändast blev 41 år gammal gick hastigt bort ikväll pga sjukdom. Vi var precis utanför porten när Thomas mamma ringde och var helt förstörd och gav beskedet! Det är så hemskt.. Varför ska människor dö?? Varför finns den och får oss andra att lida?? Men han led verkligen och vi visste att denna dagen skulle komma. Han har det mycket bättre där uppe än här nere på jorden på sjukhus bland massa slangar och nålar! Thomas har tre morbröder eller nu bara två kvar och han var den ende som jag kom bra överrens med och hade roligt med. Jag kände honom inte så himla väl, men det räckte för att jag skulle bli fäst vid han. Han var verkligen så himla go, mysig! En helt underbar människa på denna jord. Att han skulle lämna oss så här hastigt är så hemskt!! 

Jag har ett jätte fint minne av honom. Det var en het sommardag då jag och Thomas med hans familj var ute på Grisslinge och badade och hade det underbart i sommarvärmen! Vi drack lite cider och hade allmänt skoj. Då jag och Pierre (Thomas morbror) såg ett par människor ha aorebic pass och vi blev självklart taggade av att hoppa på och träna lite, så där stod vi och tränade för fulla muggar, vem som helst kunde hoppa in och pröva på. Vi höll nog på i en halvtimme, sen var vi helt slut och vi kunde inte sluta gapskratta! Vi skrattade så mycket att vi trodde att vi skulle kissa på oss. Nöjda och svettiga var vi efteråt och tog en varsin kall cider efteråt! 
Det är det enda minnet jag har av dig som jag kommer att bära med mig för resten av mitt liv! Det var just det leendet som du hade som jag alltid kommer att minnas, det leendet jag aldrig kommer att få se mer!
Aldrig mer få se dig.. :'(
*SNYFT*

Det är tragiskt när sånt här med döden inträffar i släkten! Jag hatar allt som har med döden att göra...
Men det ända jag kan fokusera på är att finnas där för Thomas och hans släkt. Han förlorade för en månad sen sin morfar och nu sin morbror! Ska lidandet aldrig ta slut??

Så nu förstår ni att det är en tråkig dag för oss!
Återkommer mer till bloggen en annan dag....

R.I.P
PIERRE WIKLUND
30 OKT 2009
Godmorgon!

Godmorgon på er!  Har ni sovit gott inatt?? Jag somnade strax efter ett inatt och Thomas kom hem strax efter två så jag slapp ju sova ensam så länge, det var skönt! Jag hade både lampan i hallen tänd, hjärtlampan ovanför spjälsängen tänd och sen tvn på för att jag skulle känna mig så trygg som möjligt! Men jag somnade ändå rätt så snabbt. Alicia har sovit i stort sett hela natten, hon har väl vaknat kanske 2 ggr och ville ha mat. Det är så skönt att ha henne brevid sig i sängen för då kan man bara slänga fram tutten så får hon äta lite, sen somnar hon om igen. Hon sover så vackert! Men vi har i allafall sovit gott..

Och jag ska fixa lite frukost till mig, Thomas sover och han behöver sova. Så honom väcker jag inte!
Han kommer nog ändå komma upp och göra sällskap vid frukostbordet. 

Idag ska vi bara ta det lugnt. Har inget inplanerat, vilket är himla skönt! Ville inte vara den som är ute och ränner hela tiden, dels har jag inte alls mycket pengar kvar, typ 900:- att leva på tills nästa månad, sen har ju Thomas också pengar som vi egentligen har tillsammans, men jag själv har bara så lite. Så det blir att hålla i pengarna. Och jag som fyller år också om 2 veckor, den 12:e nov. Det kommer nog inte bli nån bjudning då, för det ska ju bakas bullar, handla tårta och kakor och massa annat och det har vi inte riktigt råd med den här månaden. Men nästa månad blir ju jävligt mycket pengar hoppas jag på, om FK betalar ut pengar för dom 2 veckorna Thomas var hemma från jobbet, när vi var på BB. Så vi får se hur nästa månad ser ut! Alla månader ser så olika ut..

Men nu ska jag sluta sitta här och babbla, magen kurrar och jag ska ta fram frukosten nu..

Vi kanske hörs senare!  puss & kram ♥