Finns det någon som kan?

Jag vet mycket väl att jag borde byta design!! I allafall byta kort på Alicia då hon var bebis på kortet som syns nu och hon är ju mycket större än så.
men jag vet inte hur man gör. Hon som fixade min design har jag ingen kontakt med längre. :(
Och jag har frågat min syster, men hon vet inte hur man gör heller :S

Vill verkligen ha nån annan design, men jag vet inte hur man gör! Är så jävla kass på det och när jag ska lära mig nåt nytt så är jag sju helvetes trög så det skriker om det :D haha! Det är sant alltså..

Så finns det nån som känner sig manad att vilja hjälpa mig???
Jag skulle vilja ha en helt ny design.. :)

HJÄLP!!! I need som help with this.

Sista tisdagen i augusti!

Ja idag är det tisdag den 31 augusti och hösten börja närma sig med stormsteg! Brrrr... Fast jag längtar faktiskt till hösten, men inte till vintern! Tjocka tröjor, tummvantar, mössa, höstjacka, ja det är faktiskt rätt mysigt med hösten. Önskar att hösten kunde hålla sig kvar istället för att vintern ska komma! Ogillar vintern... :S

Jaha, vad har jag haft för skoj för mig på förmiddagen då?
Jo, jag har storstädat, dammsugit, torkat golven, strykt Alicias gardiner, sorterat bland smutstvätten som ska in i maskinen. Är inne på min 2:a tvätt nu som tvättas för fullt i maskinen. Sorterat bort alla sommarkläder har jag faktiskt gjort. Och det blev genast mycket bättre med plats i lådorna. Hur kan det komma sig? Haha... :D

Och jag har precis duschat. Så himla skönt! :)
Alicia ligger och sover sen 1 ½ timme tillbaka. Hon är inte riktigt sig själv idag. Hon har vaknat med ångest inatt flera gånger, varit varm och jätte snorig. Lite feber hade hon i allafall i morse så jag behöll henne hemma från förskolan idag. Får hoppas på att hon känner sig piggare när hon har vaknat igen.

Ja nu gör jag ingenting vilket är så jäkla skönt! Jag sitter bara här i soffan och bloggar lite ;) Alltid lika kul..
Jag har tänkt på det att när jag tittar på statistiken så verkar det som om jag har många läsare, men det är alltid samma personer som kommenterar!
Så därför tänkte jag faktiskt fråga er läsare.

Vem är du som läser?
Vart bor du?
Hur gammal är du?
Vad är det som gör dig intresserad av att läsa min blogg?
Vad tycker du att jag borde förbättra i bloggen?
Vad vill du att jag ska blogga om?

Så varför inte ta dig lite tid på att svara på frågorna. Det vore roligt så får vi se vilka nya som kommenterar också! :)

Nej, tänkte lägga mig i soffan och glo tv. Kanske sätter på en film!
Man får passa på nu, för sen är det jobb som gäller.. Wiiiieeee! :)

Puss
och Kram

Bättre sent...

än aldrig som man brukar säga!!
Det tog en jävla tid innan jag hann ta lite bilder på grejerna vi handlade idag. Min slarver till sambo hade slarvat bort ett viktigt papper som var till hans andra bil, ett sånt här ägarbytspapper och den var helt spårlöst borta! jag gick igenom alla papper som jag kunde tänkas hitta. Kändes som om jag vände upp och ner på hela lägenheten i princip :P  blev så jävla irriterad på honom! Alltid samma visa varenda gång när man ska ha nåt, då är det bara borta!... Suck....
Men som tur var hade Thomas städat ur firmabilen idag och kom upp med lite papper, och tror ni inte att det jävla pappret ligger ihop vikt mitt framför näsan på oss båda, då har jag letat som en tok i 1 timme för att hitta skiten.. Jag la ut hans andra bil på blocket ikväll nämligen och efter en ca halvtimme så ringer det en som är intresserad. Så vi fick 1000:- i handpenning tills vi skulle hitta pappret tills i morgon. Men nu har vi ju hittat pappret, skönt det!

Så nu har jag faktiskt innan jag satte mig här fotat.Vill ni se? Det får ni inte!! Haha.. Kika in dom här nere ↓


Gummistövlar för 99:- och ett par gympaskor för 149:- köpta på Skopunkten
En grå beige jacka för 249:- på H&MEn rosa mössa för 39:- tror jag den kostade köpt på H&MRegnjacka och byxa för halva priset 250:- köpt på IntersportEn ryggsäck för 79:- köpt på ÖoBTvå par stetchbyxor för 99:-/st från H&MSå det var allt.. Resten av bilderna som Alicia fick i present lägger jag kanske upp i morgon. Orkar inte just nu!
Är bajstrött... Måste gå och sova om jag ska orka upp till förskolan i morgon! Vi får se hur Alicia är i morgon.

Hoppas ni andra sover gott i era sängar! Godnatt