Huddinge Akuten....

Allt började med när Alicia kräktes igår morse och sen dess har hon kräkts och haft jätte hög feber. :(
Hon somnade halv nio igår kväll och sov till halv tolv och då började hon kräkas igen och då ringde vi vårdguiden och rådfrågade dom och dom sa att vi skulle ge henne vätskeersättning var 5:e minut i en halvtimmme. Så det var bara att sitta klocka tiden och ge henne det.
Sen skulle vi vänta en 20 min och ge henne morotsdryck, det är jätte bra att ge dom det om dom är magsjuka. Mycket c-vitaminer i det. Och då tog jag tempen på henne och då hade hon 38.7. Hon lyckades somna och sov två timmar, sen vaknade hon och var jätte ledsen..

Då kände jag hur kokhet hon var så jag tog av henne pyjamasen och hon fick ligga brevid mig i bara blöja.
Jag tog då tempen och då hade hon 39.3 och jag gav henne alvedon.
Jag gjorde även en halv flaska med välling för att få i henne lite mat i magen.

Hon somnade om efter det, men sov oroligt ändå! Så jag låg helspänd och klarvaken hela tiden. Kunde inte sova!

Så Thomas åkte iväg till jobbet och jag hann ringa honom efter en halvtimme då Alicia bara kräktes mer och mer och hon var rätt så slö, hon bara grät och grät, försökte lugna ner henne och få kontakt med henne men det gick inte så bra. Så det har varit jobbigt!
Så vi åkte in till Huddinge Akuten och berättade som det var. Vi fick komma in på en gång, jätte trevliga personaler och hjälpsamma. Så dom gav henne vätskeersättning som vi skulle ge henne var 5:e minut och dom tog ett stick i fingret. Hon sa inte ett ljud! Men allt visade jätte bra och hjärtat och lungorna lät också jätte bra och vi fick rådet att fortsätta med vätskeersättning och ge henne den maten som hon tycker om och vill ha.

Så nu mår hon bättre! Vi har fått i henne en halv flaska välling, och massor av vatten och fruktdryck.
Får se hur hon är när hon vaknar igen...

Sorry att det blev ett sånt här inlägg! Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite. :)

Återkommer lite senare!

Magsjuka??

Hm, det har varit svårt för oss att veta om det är magsjuka våran lilla skrutta har. Jag vaknade i morse vid sju tiden och hörde då när Alicia låg i sin säng hur hon försökte spy. Så jag flög upp ur sängen , det lät som om hon inte fick nån luft och sen spydde hon på både mig och på golvet, sen la jag henne brevid mig, hon låg och blundade och försökte sova.
Men då vaknade hon igen av att pappa Thomas gick upp på toan.
Och då var det gång igen. Hon spydde upp massa slemm. Man hörde hur magen vände sig inuti henne och det vände sig på mig med, usch! Sen gick vi upp, kunde inte somna om. Så vi plockade fram frukost och Thomas matade henne med gröt. Efter en halvtimme så spydde hon upp all gröt, det bara forsade ut ur både näsa och mun. Mammas lilla plutt ♥

Så vi gav henne lite vatten, men det kom upp lika fort det med. Hon var så förra gången när hon var magsjuk, det enda hon inte har varit idag är hängig. Hon har varit precis som hon brukar vara, glad och pigg men ändå har spytt. Så det är så svårt att avgöra om det är magsjuka eller bara nåt som hon mådde dåligt över! Det finns så många aspekter kring det :)
Men framåt kvällen här så hade hon inte spytt på några timmar. Så det var skönt!
Fick bada henne och det älskar hon, hon älskar att sitta och plaska för fullt :D

Sen har ju hennes farfar varit här nere på besök. Hon blir så glad när hon får träffa honom :)
Han kom i fredags utan att vi visste om det, eller vi hade på känn att han skulle komma ner, men det var inget som var bestämt utan han dök bara upp här i fredags kväll, då jag var med jobbet på "personalfest".

Så Alicia och farfar har suttit i soffan och myst hela förmiddag idag :)
Kolla själva på bilden, så mysig!

Jag var snabbt framme med kameran, för jag ville så gärna ha kort på dom två.
Han fick även en jätte fin tavelram med en förstoring på han och henne. Det blev han glad för :)

Så idag har vi bara tagit det extremt lugnt! Vi får se hur hon är i morgon.
Det är jobbigt när sina egna barn är sjuka :(

Tänkte gå och lägga mig snart jag med. Hör hur våran lilla ögonsten hostar och spyr där inne. Var precis där inne nu och fick torka lite spya i hennes säng. Inge roligt!

Tänkte krypa ner hos min älskade och underbara Kärlek 
som för övrigt kämpar som tusan för att gå ner massa kg tills operationen som är på torsdag!
Han lever ständigt på pulverdiet frukost, lunch och middag. Sen får han äta gurka och morötter!
Bara för att tugga lite, jag kan tänka mig att man saknar det här tuggandet hela tiden. Så jag är så oerhört stolt över honom. Han är en riktig kämpe min älskling!

Nu ska jag göra honom och våran dotter sällskap i sängen.

Vi får se vad dagen har bjuda på i morgon!  

puss & kram ♥

 

Kvällsinlägg :)

Hm, jag kommer alltid på mig själv att det alltid blir kvällsinlägg för mig?? Vet inte hur det kommer sig...
Men äh, skit i samma! Huvudsaken att det blir ett inlägg i allafall :)

I morgon ska jag följa med Johanna till Bvc och jag ska passa på att väga Alicia. Sen måste jag köpa med mig lite burkmat till henne. Nu har hon bara fått gröt och välling till både lunch och middag. Hon brukar alltid få burkmat med efterrätt vid 11-12 tiden. Visst, tror inte hon lider av det, det är mest jag som tycker att hon borde ha annat.
I morgon kommer dessutom Thomas lön, min kommer inte förens på fredag! Så jag får ta lite eller alla pengar och betala alla jävla skit räkningar. SUCK!! :/

Sen får vi ta det som är kvar från mina pengar och åka och handla lite mat och andra grejer.
Tvättmedlet och sköljmedlet är snart slut så det måste inhandlas.

Just det! Thomas var på Danderyds Sjukhus angående sin operation. Han var nog där större delen av dagen, från halv åtta till tre. Först fick han lämna nåt prov, vet inte riktigt var det var, tror dom tar det för att man ska kolla om man har diabetes eller nåt. Sen hade han gruppsamtal i 1 ½ timme. Sen hade han en tid vid ett då han fick träffa narkosläkaren för att gå igenom saker och ting. Han blev jätte glad när han ringde mig under tiden han var där, han vägde sig sist när han var där för ca 2 veckor sen och nu när han vägde sig idag så visade det sig att han hade gått ner 6 kg redan. :) Jag blev jätte glad och jag hörde på honom hur glad han var!
Nu kanske han börjar bli gladare, förut så har han mest kommit hem och varit sur och grinig efter jobbet. Men jag klandrar honom inte, jag skulle också nog bete mig så om jag mådde dålig pga min kropp.
Han kommer må så mycket bättre och kommer orka mycket mer än vad han gör nu!
Jag tycker han är så jävla stark! Han låter sig inte bli nertrampad av andra som klankar ner på han pga han är tjock. Han är min gosebjörn! Min kärlek ♥ 

Han kommer inte att ångra att han gjorde operationen. Jag kommer kämpa för honom för att han ska må bra och stötta honom hela tiden. Han är verkligen mitt livs kärlek.

Tänkte gå och lägga mig snart, fast jag känner mig inte så värst trött! Men det är lika bra det för jag ska upp tidigt, eller Alicia vaknar varje dag klockan halv sju-sju. Och vid nio ska vi möta upp Johanna med hennes sötis Melica ♥ älskar verkligen den tjejen alltså!!! Helt enastående.. En underbar och helgo människa! Älskar dig stumpis...


Nu säger jag det som jag brukar göra!! :D

Godnatt, sov gott och dröm sött.......

puss & kram!
P.s Slänger in två bilder på Alicia från i söndags. D.s


Vi älskar dig så mycket våran Alicia Filippa Sjöblom

Massor av pussar och kramar // mamma och pappa