Söndag 31 oktober

Hej allihopa!

Hoppas ni har haft en bra dag sen vi hördes sist. Vi var ju som sagt och storhandlade på Willys i Älvsjö och vi köpte mat för en hel månad och det gick på 1900:- då handlade vi även ett paket med blöjor, välling och sen nya nappar. Alltså det jag inte fattar är att Alicias nappar bara förvinner. Det är så där 3 st som har försvunnit och jag brukar alltid ha koll på nappar om vi är ute t ex. Jag har letat som en tok efter dom, skulle inte förvåna mig om Alicia har lagt dom i lådorna i köket där hon slänger ner allt möjligt i. Jag har en förmåga att hitta lite saker som inte alls ska vara där. :)
Det är så störande när nappar försvinner. Det är som att det spökar här hemma eller att det kommer hit nån och själ dom. Hahah!

Nu ikväll här så har jag och Thomas haft det roligt åt Alicia. Vi spelade lite musik och hon klappade händerna och dansade. Det såg så roligt ut! Och när vi sa " bravo, duktig tjej " så tittade hon på oss och klappade och hoppade :) Så vi har haft det roligt med henne. Gud, så hon pratar hela tiden! Hon kan liksom titta på en och babbla på, världens låååånga mening. Hon är även riktigt kaxig! Idag så böjde jag mig ner för att titta under tvbänken om det låg nån napp där och helt från ingenstans så kommer hon där, våran lilla pruttkorv och drar mig i håret och slår mig i huvudet lite lätt och jag sa då "fy dig Alicia, inte så " och då skulle hon minsann slå mig i ansiktet och då röt jag till lite hårdare och då blev hon självklart ledsen och hon sprang direkt till pappa för att söka lite tröst som vanligt! Men han ignorerade henne och då vart hon ännu surare och slängde sig på golvet. Sen gick hon ifrån oss och gick och lekte igen.. Snacka om temperament den där!! Hahah... :D
vet inte vem hon har ärvt det av, inte mig i allafall! :P hehehe!!

Ikväll ska jag sova tidigt! I morgon är det jobb igen.. Fan att helgerna ska gå så fort! :(
Önskar att man kunde få en dag extra ledigt. Det skulle man behöva.

Vad ska ni göra i morgon? Hoppas ni hittar på nåt kul. Jag ska ju som sagt jobba, och det är jätte kul för mig och träffa mina barn på jobbet och mina trevliga och mysiga kollegor. Underbara människor! :)

Nu ska jag ta mig lite flingor med banan och russin i. Åt en tidig lunch idag så jag har inte ätit nån middag och jag är riktigt hungrig nu. Sen ska vi titta på film!

Vi hörs mer i morgon.
puss och kram på er alla ni underbara vänner ♥

Saknar!

Min älskade lillebror Dennis. Saknar dig så mycket! Fast vi inte har så mycket kontakt längre så önskar jag att vi kunde hitta tillbaks till varann igen. Det har hänt så mycket skit i ditt liv och du ska veta att både jag och resten av familjen finns här för dig. Du har haft det rätt tufft dom senaste åren! Önskar bara att du kunde förstå att vi alla finns här för dig. Alla vi som älskar dig! Det finns verkligen ingen finare människa än du. Jag saknar ditt skratt, dina värmande ord. Jag saknar ditt sätt att spela pajas på. Du är en riktig teaterapa.. Jag saknar dig hela tiden. Vi får börja bättra oss på att träffas mer och höras av mer. För jag vill verkligen ha dig i mitt liv, den Dennis som jag en gång kände finns där ute nånstans. Du är bara liten vilsen och behöver lite hjälp för att komma tillbaks på rätt spår igen. Vi finns här och stöttar dig och hjälper dig oavsett hur mycket tid det än tar!
Vi alla älskar dig ♥Världens finaste bild på världens finaste bror :)

puss och kram

05:20

Godmorgon allihopa!

Jag fick en jätte skön sovmorgon idag. Våran lilla prinsessa bestämde sig för att vakna 05:20. Hon höll på väsnas och pratade jätte högt. Låg kvar i sängen och lyssnade till hennes prat. Till slut så gick jag upp och försökte få henne att somna om igen. Men det var kört! Thomas gick då upp med henne och stängde dörren så att jag kunde få fortsätta sova. :) Tack, det var behövligt! Så jag vaknade strax efter åtta. Kan inte sova längre än till halv nio typ. Men det är väl för att man går upp tidigt varje morgon annars.

Thomas och hans pappa har åkt iväg och dom ska fiska lite. Dom skulle ha gjort det igår, men det var ju rena rama stormen då! Men idag tycks det inte blåsa lika mycket. Skönt för dom då. Sen när dom kommer tillbaka så ska vi åka och storhandla för en hel månad.

Nu har jag tagit kort på det som vi handlade till Alicia igår. Passade på när jag ändå hade mobilkameran på för att fota våran lilla busfia!


Jag har även börjat med dom första tabletterna, alltså kosttillskott eller vad man kallar det. :)
Så vi får se sen om nån dag eller vecka hur det känns. Jag hoppas på att jag blir piggare, orkar inte att gå runt och vara ständigt trött. Det är jätte jobbigt! Tappar då koncentrationen och blir lätt irriterad och sur. Så vi får se!
Jag är lite skeptiskt när det gäller såna här tabletter, men jag kände att jag behövde göra nåt åt det.

Jaha, vad ska jag och min älskade lilla prinsessa hitta på då medans dom är borta?
Alicia kommer bli trött snart. Hon har ju som sagt varit vaken sen 05:20. 4 timmar nu!

Nu kom hon springandes emot mig och gav mig en kram ♥
mammas plutta!