Föräldramöte!

Godkväll!

Är hemma nu från en jätte trevlig dag på jobbet. Känner mig rätt slut i kroppen! Men allt gick jätte bra på föräldramötet. :) Vi började 18:30 och var klar innan 20. Thomas var hos sin bror och firade honom som fyllde 30 år i måndags. Så han och Alicia hämtade upp mig. Riktig lyx! Skönt, då slapp jag åka tåg och buss hem. Jag hade inte kommit hem förens nio eller nåt, för det tar ju 45min från jobbet hem.

Ska alldeles strax göra mig i ordning för sängen. Det ska bli så skönt och tvätta av sig sminket och sen sätta på sig pyjamasen och sen krypa ner i en varm och skön säng och somna gott! :)

Jag hoppas att ni andra har haft en trevlig dag vad ni än har hittat på.
Jag ville mest bara titta in och säga hej innan jag beger mig mot sängen!

Ska försöka slänga in ett inlägg i morgon biti om inget annat kommer i vägen.

Nu ska jag tvätta av sminket och fixa i ordning mig. Så hörs vi mer i morgon igen!

Kram och Godnatt på er alla underbaringar ♥

Bra dag!

Hej allihopa!

Myser här i soffan i pyjamas med den bärbara datorn här i knät. Har precis duschat! Skulle kunna stå i duschen hela kvällen om det skulle va så. Det är så härligt och man blir som en helt ny människa. :)
Det har varit full rulle i stort sett hela dan. Har jobbat från 8:45-15 stannade lite längre eftersom att det var Förskolans dag. Vi hade satt upp ballonger och det var korv med bröd som det bjöds på. Thomas och Alicia kom förbi jobbet också och mina kära kollegor fick träffa min lilla familj. Det var kul!
Sen så åkte vi hemåt..

Har ätit rester till middag. Det är ju alltid sånt som måste ätas upp. Sen så har jag bäddat rent i både våran säng och i Alicias säng. Ska lägga mig tidigt ikväll. Måste vara pigg i morgon då det är långdag. Vi ska ha föräldra möte från 18:30-20:30. Tycker inte alls om det, men så länge jag slipper prata inför alla så går det bra. Visst, jag kommer presentera mig och berätta lite om mig själv och så där. Inget mer märkvärdigt! Hatar att prata inför en stor grupp. Men det är lika bra att få det överstökat. :/

I morgon
är det torsdag igen och Alicia ska till förskolan. Och Thomas ska jobba. Önskade att det vore fredag i morgon redan för jag längtar så mycket efter min lilla familj och jag vill bara umgås med dom och mysa. På fredag "kanske" Thomas pappa kommer från Dalarna. Hoppas verkligen att han kommer, han har inte varit här sen i juni nu och vi saknar honom. Alicia har inte träffat farfar på länge. Så hon kommer nog vara blyg när hon får träffa honom. :)
Thomas och Alicia har varit ute i Haninge idag och köpt en begagnad bilbarnstol från blocket. Jag bad Thomas kolla runt lite på nätet efter en ny eftersom Alicia inte kan sitta i den gamla, hon var för stor för den. Så Thomas åkte och tittade på en och när vi skulle åka från mittt jobb så fick jag se den nya bilstolen. :)

Har kvar bilden som jag tog från annonsen på blocket.Hon sitter mycket bättre i den här nu. Det tycker vi om :)
Nu ska jag umgås med min kära älskling

puss och kram!

Schasska Barnakuten!

Inatt var en jobbig natt. Alicia vaknade typ stup i kvarten. Jag hann knappt somna om förens hon vaknade till och skrek! Hon fick till slut sova i vår säng brevid oss. Hon verkade ha jätte ont på morgonen då hon låg med benen ihop och man fick knappt röra hennes ben. Det var riktigt jobbigt att se. :(
Sen när jag väl la henne på skötbordet för att byta en blöja så såg jag att hon hade bajsat under natten vilket hon ALDRIG gör annars. Så vi vart förvånade både jag och Thomas. Och vi såg då att hon var så röd i stjärten att det hade frät sönder huden. Usch! Det var nog det värsta jag sett.. Hon var rödare än en kräfta! Usch, jag mådde så dåligt. Hon hade så fruktansvärt ont! Visste inte vad jag skulle ta mig till. Men till slut så fick jag hjälp av Thomas att försöka smörja henne med salva. :(

Sen bestämde vi oss för att åka in till Schasska Barnakuten och söka för hennes knipningar. Så vi åkte dit så att vi var där rätt tidigt. Det var inte alls mycket människor. Nån eller några enstaka. Fick träffa en manlig läkare och vi berättade hur vi uppfattade Alicia när hon kniper. Han kände på hennes höfter och kollade reflexerna. Allt såg bra ut och hon mår bra och glad för det mesta.
Så det enda vi blev ombedd att göra var att avvakta och se hur det kommer bli med hennes knipningar, så länge det inte påverkar hennes sätt att gå. Så ja vi kan ju inte göra nåt annat. Läkarna kunde inte svara på vad hennes knipningar var för nåt. Men vi fick en salva utskrivet som vi ska smeta på varje morgon och kväll. Så vi får hoppas på att hennes stjärt blir som förr igen.

Sen åkte vi vidare hem till Thomas mormor i Fiskis. Hon blev så glad över att vi kom. :)
Vi stannade där i 2-3 timmar kanske. Åkte sen hem och då kom Jenni, hennes kille och hennes barn på middag vi åt lasagne som min älskling hade gjort. Jätte gott!

Och snart ska jag gå och lägga mig. Älsklingen ska vara hemma och vabba i morgon med våran lilla skrutt! Hon hostar jätte mycket igen.
Ska vara lite social mot min kärlek innan jag kryper till kojs!

Godnatt!