Gott Nytt År!

Gott Nytt År till er finisar!
Hoppas ni firar det sista året med nöje och välkomnar det nya året med nöje :)

Vi har avnjutit en god middag som bestod av pepparbiff med krämig potatisgratäng och baguetter. Till det drack jag coca cola :) mycket gott!

Människor har smällt av raketer här utanför och Alicia stod vid fönstret och kikade på raketerna. Hon var först till en början lite reserverad när hon hörde smällarna men sen ville hon stå på stolen och titta när dom sköts upp i luften. När hon såg raketerna så sa hon:" mamma titta, woooow " sötunge!

Ska fixa lite chips och dipp och fixa i ordning morötter och gurka som jag ska doppa i dippen. :) Mmm... Gott!
Nästa år blir till att träna och komma i form till bröllopet.

Ha en fortsatt trevlig och mysig nyårsnatt! Det ska vi ha.. :)

Puss och kram <3

Nyårsafton!

Idag är det äntligen nyårsafton. Sista dagen på det här året. Jag ser fram emot 2012. Då både bebis ska komma och jag ska äntligen bli fru Sjöblom <3 jag längtar som en tok!

Hoppas ni firar in det nya året med nära och kära. Vi ska som sagt bara vara hemma och fira in nya året. Eftersom vi vill inte riskera att smitta andra med magsjuka om det är så att vi kanske får det sen. Alicia är mycket bättre. Hon har sovit hela natten och mår hur bra som helst. Skönt det! :)
Vi ska försöka åka och handla mat sen så vi har lite lyxmat till ikväll.

Gott Nytt År på er alla raringar!

Varför??

Varför finns döden? Jag hatar den. Den tar ifrån oss människor vi bryr oss om och älskar. Jag önskar att jag kunde göra nåt för att ge tillbaka honom till dig och din familj. Min älskade bästa vän Michaela som dagen efter julafton förlorade sin lillebror, han blev bara 23 år. :'( världens finaste och godaste kille. Fattar inte hur han kan vara borta.. Vi hade väldigt roligt ihop. Jag blir så ledsen när jag tänker på att han är borta och för att min älskade vän är så fruktansvärt förstörd och ledsen utan att jag kan trösta henne. :'(
Usch, känner bara hur tårarna sprutar när jag skriver det här. Önskar att jag kunde ge tillbaka honom till henne och familjen. Dom hade ett sånt starkt band till varann och nu är han borta. Älskade Marco! Må du vila i frid..
Vi tänker på dig!!