Sista dan i maj!

Hej på er!

Hoppas ni mår bra? Jag mår inte alls bra.. Urrrk! Jag vaknade inatt med världens jävla smärta i vänster axel, jag kände hur smärtan gick ifrån nacken och ut i den vänstra axeln. Så det var bara att ringa jobbet och sjukanmäla mig. Fick en tid till läkaren nio och jag hann precis lämna Alicia på förskolan och sen bege mig mot läkaren. Fick konstaterat att det är en kraftig inflammation jag har åkt på, men fick ingen sjukskrivning utan kan jobba som vanligt och ska smörja in mig med ipren gel som jag fick på apoteket. Usch! Jag har såååå ont så jag mår illa.. Smärtan kommer och går hela tiden. Jag är inget roligt sällskap nu alltså! :(
Är det inte det ena så är det det andra.. SUCK!!

Det är tydligen vanligt att man blir svullen i musklerna av graviditeten. Men ONT gör det i allafall!!

Annars så mår jag bra i magen. Lite illamående får man stå ut med helt enkelt!! :)
Snart är det lååång ledigt. Skönt med långledigt!
Förresten, dom ringde från det andra jobbet jag sökte. Och jag fick inte jobbet! :( Synd..
Så jag ska försöka gå upp i tid nu så att jag får en bra mammapenning tills nästa bebis!

Nej, nu måste jag värma vetekudden igen och lägga den på axeln!
Hoppas ni får en bra dag idag!

Kram på er!

Starkt plus!

God förmiddag!

Fick en jätte skön sovmorgon av min älskling! Det är verkligen behövligt då jag mår som värst på morrnarna. ;)
Jag har nåt att berätta! Nåt som verkligen har förändrat allt.
Jag och Thomas gav oss en chans till, för ingen av oss vill separera! Jag har mått så dåligt och haft humörsväningningar och nu vet vi orsaken.. :)

Ja, jag är gravid!
Jag vet inte vilken vecka jag är i eftersom att jag inte har den blekaste aning om när jag hade min mens sist. Men enligt det digitala gravtestet så stod det 3+ vilket innebär att jag blev befruktad för mer än 3-4 veckor sen. Jag kanske är i vecka 5-6 eller nåt sånt.
Morrnarna är värst! Jag mår skit illa och får bara i mig vinddruvor och tropisk jucie till frukost. Jag gjorde gravtestet i fredags morse, helt yrvaket! Efter nån minut så visade det ett starkt plus. Sprang in chokandes till Thomas och visade honom testet. Började skaka och fick glädjetårar :)

Thomas är iväg på apoteket och köper åksjuketabletter till mig som tydligen ska lindra illamåendet! Det är inte kul att dras med det. :/ Men men, det är sånt man får stå ut med när man är gravid! Allt för bebisen(embryot) som det är nu ♥

Det är så komiskt att jag och Thomas för några dagar sen pratade igenom om att ge vårat förhållande en till chans och när allt är bra mellan oss så får vi ett glatt besked om att vi väntar ett till barn :) Världen jackpott!!
Det känns bra och vi vill verkligen ha det här barnet. Vi har längtat så länge efter ett syskon till Alicia och nu har det äntligen hänt! Lyckorus...

Så nu vet ni nyheten!! :)
Jag ringde till Mvc i fredags och ska komma på inskrivning den 14:e juni. Det känns lite overkligt! Men helt underbart. :)

puss och kram till er!Äntligen fredag igen!!

Godkväll på er!

Vill först och främst bara säga att jag verkligen är glad! Jag och Thomas har pratat och pratat om att försöka igen, det är som många säger man ska inte ge upp för lätt. Jag är och även han med villig på att försöka få detta att fungera. För ingen av oss vill egentligen separera! Men nu har vi i allafall kommit fram till att vi vill leva med varann, visst alla kan ha sina upp och ner gångar och det har vi verkligen haft tillsammans, men samtidigt så lär man sig att bli starkare ju mer man kämpar och tar sig igenom det som är dåligt. Och jag är villig!
För jag älskar verkligen honom, han betyder väldigt, väldigt mycket för mig och att vi har Alicia får mig att inse att vi klarar vad som helst, så länge vi är tillsammans och har varann ♥

Jag vet att jag inte har bloggat nåt sen sist. Kom inte ihåg när bara! Men jag har ju som sagt inte mått så himla bra och jag har varit helt orkelös och extremt trött. Det är väl separationen som har sugit mussten ur mig. Det har varit mycket blandade känslor för oss båda. Men nu är det bra igen!

Ska slänga mig på soffan snart! Jag är så tröööööött.. Skulle kunna sova bort en hel dag! Gud så skönt :)
I morgon vet jag inte vad som händer här hemma. Får se hur vädret ser ut i morgon, det sas att det eventuellt ska regna hela helgen. Min kollega på jobbet sa det men det ska ju bara regna på söndag men man vet ju aldrig. Jag tar lite dagen som den kommer. Är det skitväder så stannar vi inne. Är det fint så drar vi ut till nån park. Kanske till rådsparken eller bandängen där jag var i måndags.

Vad ska ni göra i helgen? Nåt roligt??
Har precis lagt Alicia och Thomas är iväg och hjälper sin brorsa med bilen som strulade..
Han kommer väl hem vad det lider.

Nej, har inget mer vettigt att skriva! Skit tråkigt inlägg, jag vet.
Vi kanske hörs mer i morgon.

Godnatt!