12 veckor ♥

Idag är lilla Tindra 12 veckor ♥
Skrev ju förra fredag att hon blev 12 veckor då, men jag skrev fel. Blandade ihop veckorna!

Efter frukosten så klädde vi på oss och gick ner till parken. Efter ca 10 min så börjar det regna, struntade i det och jag och Alicia gjorde gegamoja kakor. Solen hade bara gått i moln så den tittade fram igen. Då blev det varmt och skönt :)

Ikväll ska vi gå ner till vattnet och grilla. Det blir vi och min syster med hennes barn. Så vi kommer vara ute hela kvällen! Det är så bra att barnen har parken i närheten så dom kan springa dit och leka. Jag älskar att bo här! :)

Och i morgon kanske vi åker till Aquaria vattenmuseum. Ni kan läsa om det här  ---> Aquaria <---
det är fri entre för barn under 3 år så då passar man på. Men det kostar inte alls mycket! Det lät spännande. Så det ska bli kul om vi åker dit. Beror helt på vad det är för väder! :)

Nu ska jag gå och titta till Tindra som sover i sin säng.
Vi hörs!

2 år och 8 månader ♥

 Min älskade och finaste lilla Alicia som idag blir 2 år och 8 månader.
Om 4 månader blir hon 3 år. Herregud, vart tog tiden vägen alltså? Jag tycker inte det var så länge sen som jag var med på inskolning på dagis, men samtidigt så känns det jätte långt bak. Det är konstigt det där med tidsuppfattningen :)

Hon är verkligen en busig och envis tjej med en oerhört stark vilja, får hon inte som hon vill så sätter hon sig på tvären och blir både arg och sur. Hon är väldigt kärleksfull, omtänksam, busig, förstående. Eftersom att hon blev så tidig med att krypa och gå så utvecklade hon inte sitt språk ordentligt. Men nu pratar hon hela tiden, hon sjunger hela sånger, pratar hela meningar och verkligen förstår när man säger nånting. Hon har verkligen blivit en stor tjej. Hon får verkligen mig att orka upp och må bra, båda mina älskade barn ♥
Ni är det bästa jag vet! Och självklart min älskade blivande man också. :)

Nu är diskmaskinen på plats! Thomas åkte och köpte den idag och det är så skönt att ha en så man slipper tjafsa om vem som ska diska hela tiden. Hahaha! :P

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner brevid mitt finaste hjärta ♥

Godnatt, sov gott och dröm sött! :)

Sjuker!

Ligger i soffan och tittar på Lilo och Stitch. Alicia ligger här brevid mig också och tittar! Känner mig inte alls hundra. Vaknade fem i morse och var jätte tjock i halsen, och sprängande huvudvärk. Lämnade Alicia i allafall på dagis och gick hem och städade. Kanske inte skulle ha gjort det för jag kände mig ännu sämre.. Blää!! Huvudvärken gjorde sig påmind igen och även förkylningen.

Älsklingen kom hem halv två och det var jätte skönt att han hämtade Alicia på dagis så jag slapp det eftersom att jag inte orkade. Och nu åkte älsklingen till Länna för att handla diskmaskin. Så skönt det ska bli med diskmaskin och slippa stå halvtimmar för att diska. :)

Jag ska passa på att vila lite. Orkar knappt ingenting! Tindra ligger och sover.

Hoppas ni mår bra i allafall!
Ha en bra torsdag :)

Kramar <3