Tandläkarbesök!

Det gick bra hos tandläkaren. Det visade sig att jag har hål i min bakre visdomstand och även i en tand i överkäken. Så jag ska tillbaka den 5:e oktober och laga den översta tanden som det är hål i och diskutera hur jag vill göra med visdomstanden, om jag vill laga den eller dra ut den. Jag är så jäkla rädd för smärta! Men det är helt sjukt, man har ju fött barn så då borde det ju inte göra så ont att dra ut en visdomstand. Men det är nog lika bra att dra ut skiten så jag slipper laga den flera gånger med tanke på att det är svårt att komma bak med tandborsten och det kanske blir risk för att det blir hål igen och då kostar det igen att laga.

Men jag hinner ju tänka lite innan den 5:e okt.

Vad har ni annars gjort idag en sån här regnig dag?

Hoppas ni får en trevlig fredag!
Kram <3

Oväder! :-/

Godmorgon!
Har precis lämnat Alicia på dagis. Och nu sitter jag på bussen till Farsta. Ska till tandläkaren. Får se hur dom tycker mina tänder ser ut! Jag hoppas jag inte har nåt hål. Men det tror jag inte. Jag är så noga med mina tänder. Borsta varje morgon och kväll. :)

Idag kände jag inte alls för att bege mig ut i det här skit vädret! Jag brukar ju alltid ha Alicia ledig på fredagar, men eftersom att jag ska till tandläkaren och sen hjälpa Johanna att passa hennes lille son under tiden hon ska bli tatuerad så valde jag att lämna henne på dagis istället. Hon brukar vara ledig på måndagar då istället. Nu får hon som hon vill. Plaska och riktigt blöta ner sig! Haha.. :D hon älskar ju regn!

Tindra sover så gott i vagnen. Det ser riktigt mysigt ut! Skulle inte tacka nej till att få ligga där.

Hoppas ni får en bra och regnig dag!
Själv är det gummistövlar och regnjacka på sig som gäller.

Sköt om er och ta hand om er idag!
Fredagslycka!!! <3

PUSS!

Natt natt!

Nu har jag gjort barnen i ordning för natten och lagt dom. Tindra somnade snabbt så fort man la ner henne. Alicia ligger och lyssnar på sin Bamse saga och jag hoppas att hon somnar snart hon med. För annars blir hon jätte trött om hon somnar sent och vaknar tidigt.

Ikväll åt vi hemmagjord potatismos med fiskpinnar. Kom inte på nåt roligare! Tycker det är så jäkla tråkigt att laga mat, det känns som om man bara lagar samma hela tiden :-/. Suck!
Måste verkligen göra en matlista för 4 veckor som är bra och nyttigt!

Imorgon hoppas jag på att kunna åka till Liljeholmen. Måste köpa skor till Tindra, för det börjar bli så kallt nu. Tänkte köpa skor på Deichmann. Dom har alltid snygga skor till barn :) älskar den skoaffären! Måste även köpa en present till min bror också, han fyllde 20 år den 6:e så det är ett tag sen. Men att hitta en present till honom blir svårt! i-landsproblem....

Vad ska ni andra göra i morgon då?
Hoppas Thomas har roligt på grönan med jobbet. Jag har inte hört nåt än. Så man får väl se när han dyker upp här hemma.

Nu ska jag fortsätta njuta av lugnet och glo på dumburken!
Ha en bra onsdag :)

PUSS <3