Skurat!

Japp, det är vad jag har haft för mig idag!
Jag fick ett städryck och drog fram dammsugaren och dammsög köket mest eftersom att det är där det samlas så mycket skit. Sen fram med skurhinken och där på golvet låg jag på alla fyra efter att ha dragit fram spisen. Fy farao vad äckligt mycket skit det fanns bakom spisen! Uuuuäck.. :S så jag skurade både golvet, väggen, och skåpen och hela spisen på sidorna. Lika bra att göra det nu när man ändå ska göra det sen till flytten. Det lär ju inte hinna bli lika äckligt skitigt sådär igen när vi ska flytta.

Jag älskar att dra fram dammugaren! Ni kommer att garva åt det här. Det här är så jäkla sjukt. Jag t om garvar åt mig själv när jag tänker efter.
Jag har under den här graviditeten varit svag för dofter, det kan vara från ett garage, affärer med massa verktyg, klädkammaren som har en speciell lukt bland alla saker. Vet inte vad det kommer ifrån och varför jag tycker att det luktar så jävla gott! Men så fort jag drar fram dammsugaren så måste jag stå och lukta där det blåser ifrån. Helt jävla sinnessjukt jag vet! Hahah... :D jag var inte så med Alicia utan det har liksom kommit ju längre i graviditeten jag har kommit. Jag kan liksom gå in i klädkammaren utan att egentligen göra nånting, bara för att gå dit för att lukta.. Hahah! Vissa har väl nåt som dom tycker om under sin graviditet.

Kan inte ni berätta om era knäppa saker som ni har gjort eller tyckt om under er graviditet?
Skulle vara så kul och veta. :)

Men i allafall.. Spisen blev i allafall väldigt fin och jag diskade även alla plåtar och dammsög i ugnsluckan där dom förvaras. Så nu är det fint där i.

Thomas och Alicia åkte iväg för 15 min sen. Dom skulle åka och handla lite. Det fanns ingen mjölk hemma! Så han passar på att svänga förbi min syster också och hämtar lite flyttkartonger. Så vi kan börja packa här hemma. Så jäkla skönt att flytta till lägenhet med hiss. :D längtar nu!

Nu ska jag sluta babbla för mina inlägg drar alltid iväg och blir galet långa!
Vi hörs mer i morgon igen om jag inte kommer in nåt ikväll :)

puss & kram!

31 januari

Godmorgon, godmorgon på er!

Inatt har jag faktiskt sovit rätt så bra och det gjorde jag även natten innan också.
Idag är jag inne i vecka 42 och det betyder att det är 8:e dan jag gått över. Lika länge som jag gick med Alicia innan hon valde att kika ut så jag hoppas den här bebisen följer samma mönster. Man kan ju alltid hålla tummarna!
Alicias ena pedagod hade tydligen drömt om mig i inatt att vi äntligen hade fått bebisen. Jag skrattade åt henne och sa att jag hoppas hennes dröm slår in snart.

Alla vi känner kommer alltid med att jag ska springa i trappor! Varför säger alla likdant? Det är faktiskt inte bra att springa i trappor för det kan ta skada på höfterna om man har kraftig foglossning. Jag googlade det på nätet att man absolut ska avstå från trappor helt egentligen. Även om det inte hade stått så så hade jag ändå inte kunnat sprungit upp för alla fem trappor vi har här, då kan jag lova att jag inte kan gå sen. Då kommer jag bli sängliggandes. Och det är nånting som jag INTE vill om det snart sätter igång. Kul och komma in på förlossningen och knappt kan gå. Ligga där som en pensionär med särade ben i luften! Hahah.. Det skulle ju se bra ut! :D

Förlåt att blogginläggen handlar mycket om bebis just nu. Egentligen kanske jag inte skulle skriva så mycket om det utan om annat för att komma på andra tankar? Äh det hjälper ju inte det heller. Jäkla envisa och sega bebis som aldrig vill komma ut till oss. Jag är sur, surare, surast!!!

Åh synd att vi inte hade flyttkartonger! Då hade jag kunnat packat ner lite saker för att göra lite annat.
Nåt som jag ska göra är att tvätta och stryka på namnlappar på Alicias kläder som hon fick i julklapp, har inte hunnit det. Eller rättare sagt inte gjort det bara. Sen ska jag väl städa lite här. Dammsuga! Kanske skulle tvätta fönstrerna, alltså bara inifrån. Äh jag får se hur mycket jag hinner och orkar!

Vad ska ni andra göra idag då?
Det är ju riktigt kallt ute idag. Men mysigt när solen lyser på en. Det är närmare -11 grader tror jag när jag tittade på min Iphone. Hade man kunnat gått så hade jag mer än gärna tagit mig en promenix med barnvagnen, det hade varit mysigt :)

Nej, dags att sätta igång här hemma! Sköt om er och njut av dagen.

puss & kram!

BF+7

Hej och hå vad det går undan här!! Bebben verkar trivas som fisken i vattnet fast i magen. Inte tycks den vilja komma ut :'( jag är gråtfärdig och helt slut i kroppen! Varför vill du inte komma ut till oss??? ENVISA UNGE....
Det här är 7:e dan jag går över och i morgon är det lika länge som jag gick över med Alicia innan hon valde att titta ut så kanske OM vi har tur så kanske det sätter igång inatt för snart är det februari. Det blir väl säkert ett februaribarn vi får.

Riktigt kallt är det idag, näsan kändes stelfrusen efter att jag lämnade Alicia på dagis.
När jag kom dit så tittade pedagogerna och andra föräldrar på mig frågandes och undrar vart bebisen är nånstans. Jag skrattade lite ironiskt att ; " ingen bebis, den här bebisen är lika envis som sin storasyster " och det kunde dom hålla med om. Hahah! Nu är dom också väldigt väldigt nyfikna! Kan ju säga att jag är mer eller mindre trött på den här tunga magen som ställer till besvär för mig, kan knappt gå ner på golvet, varken sätta på eller ta av skorna det får Thomas hjälpa mig med. (Ja då när han är hemma, annars måste jag göra det själv)

T om våran älskade lilla dotter hjälper mig med byxorna ibland. Om jag ska ta av mig dom så säger hon såhär; " mamma, jag ska hjälpa dig " och så är hon världens malligaste när jag berömmer henne! Så söt.. mammas tjej!

Igår köpte vi en ny bilbarnstol på Babyproffsen i Länna.Det blev en Britax HI-WAY från 0-25kg. Så nu kan Alicia stolt sitta fram med pappa och samtidigt få plats med benen. Innan fick hon ju inte plats i baksätet, då hon är så lång. Och vi måste även köpa en ny bilbarnstol till bebisen. När Thomas var och städade ur bilen igår så skulle han sätta bilbarnstolen på plats så att den var klar för bebisen, men det gick inte så antingen så är bältet för kort så hans jobbarkompis ska köpa tillbaka den eftersom att den inte passar till våran bil, vilket är jätte konstigt! :/ men Thomas ska åka och titta på en på blocket på lunchrasten nu och eventuellt köpa den om den ser bra och fräsch ut!

Så här ser den ut.

kostar 300:-
vi har lånat en sån här liknande förut och dom är jätte bra att bara klicka i när man tar ut och sätter i bilstolen utan att behöva koppla bort allt som man kan få göra på vissa andra bilstolar.
Så jag hoppas han kommer hem med den för det är ganska så bråttom med en bilstol till bebisen. :)

Ska strax ta mig lite lunch! Åt frukost vid halv åtta i morse. Tar resterna från igår. Chili corn cane med ris och massa sallad :)

Vi hörs kanske senare!
Tjing Tjing ♥