Bättringsvägen...

Nu framåt kvällen känner jag mig lite piggare, inte alls lika ont i halsen. Men det kanske lär komma inatt sen, men jag får hoppas på att jag är på bättringsvägen!
 
Jag har i allafall hängt upp lite tvätt och den andra tvätten är i maskinen. Det var ett berg med tvätt och jag kände att det är lika bra att ta tag i det nu när man är lite piggare. Idag har vi inte gjort ett ändaste dugg vilket jag tycker är skit tråkigt! Men jag har åandra sidan inte varit så speciellt pigg heller för att hitta på nåt. Jag vill helst bara vila och kurera mig så att man kan bli frisk snart.
 
Hoppas ni har haft en bra dag?! Vad har ni gjort idag då?
Det var jätte regnit på morgonen men det sprack upp rätt så fint. :)
 
Både igår och idag har Tindra fått äta lite majs och potatispuré. Hon älskar det och tycker det är jätte roligt att få smaka nåt nytt. Hon ser för rolig ut när hon smakar och tungan åker in och ut, in och ut hela tiden. Banan tycker hon också om, jag gav två små skedar med banan till henne och det tyckte hon om. Det är så kul att hon börjar bli så stor att hon kan börja smaka på det ena och det andra. Thomas köpte iskuber och nu ska jag laga lite palsternacka och frysa in så kan jag ta fram och tina då hon ska få. :)
 
Funderar på att göra lite nu innan palsternackorna blir dåliga. Vet inte hur länge dom håller i kylen!
 
Hoppas ni får en trevlig kväll! Förresten, ikväll börjar Sommarkrysset med Gry Forsell. Ska ni se det?
Det ska jag se i allafall :)
 
Vi hörs mer en annan dag! ♥

Feber

Morrn morrn på er!
 
Jag är fortfarande sjuk :(
Igår som sagt så hade jag feber och Thomas skulle ta barnen och åka ut till fiskis och träffa hans tvillingsyster med fam så jag ville så gärna följa med. Kände mig inte tillräckligt sjuk för att ligga inne när det var så fint väder. Tog det lugnt på stranden och kände mig lite piggare. På väg hem i bilen somnar jag en liten stund och vaknar med världens frossa och känner mig ännu sämre. Väl hemma så hade febern stigit till 38,5 så jag tog två ipren och gick och vilade. Hade varma mjukisbyxor och tjock luvtröja på mig samt duntäcke över hela mig och vilade lite. Somnade väl kanske 5-10 min och sen kände jag mig piggare framåt kvällen.
 
Samma sak inatt. Hela halsen var tjock och jag kunde inte svälja och jag hade närmare 38,6 i feber. Älsklingen kom in med två ipren och gjorde i ordning en kopp te till mig. Fördelen med att vara sjuk är att man blir ompysslad av sin underbara sambo ♥
Nu känner jag mig piggare, men jag hoppas jag slipper febern som kommer tillbaka igen..
 
Thomas åkte iväg med Alicia idag igen. Dom skulle åka till nån strand och Tindra är hemma med mig. Hon är ju så lätt. Och hon sover dessutom nu så jag ska passa på att lägga mig i soffan framför tvn. Funderar på att sätta på nån film.
 
Hoppas ni mår bra?! Håll tummarna för mig att jag blir frisk snart. I morgon ska vi ju på kalas till familjen som bor i vår gamla lägenhet. Men jag får se hur jag mår annars får väl Alicia och Thomas gå dit upp i morgon om jag fortfarande är sjuk.
 
Nu blir det film! ♥

Nya familjemedlemmen...

Nu undrar ni säkert vad det är för nåt! Hahah...
 
Tindra har fått ett nytt vrålåk! En ny vagn. Thomas var och köpte den igår kväll. Jag har ju tittat på den ett väldigt bra tag. Visst, nu är det inga snurrhjul fram. Men jag orkar inte hålla på slänga ut närmare 3000-3500:- för en sån vagn. Jag är bara glad över att ha en vagn att kunna köra Tindra i.
 
Det är en Emmaljunga kombivagn med pungteringsfria däck och mjuklift och inbyggt myggnät.
Jag har bilder så ni ska få se. Den är jätte fin! :) Den är brunrosa och man kan även dra handtaget åt andra hållet så att hon är framåtvänd. Praktiskt! Thomas prutade ner vagnen från 1800:- till 1500:- eftersom den var fläckig och hon hade inte alls tvättat den. Så vi ska väl göra det så småningom. 1500:- är inte illa pinkat för den här vagnen!
 
 
Jag tror Tindra kommer ligga bra i den. Det kommer kännas konstigt att köra den här när jag har kört Babytraveln med snurrhjul fram. Och den här vagnen är dessto större också. Så den känns gigantisk jämfört med den andra. :)
 
Nu ska jag ta ipren och gå och sätta mig i soffan. Febern har stigit till 38,2. =(
Känner mig helt groggy och inte alls pigg! Bläää...
 
Hörs sen!