Lördagsmys <3

Lyckas alltid blogga såhär sent på kvällen! Ja ger det ett försök att inte somna. Känner mig en aning trött. :)

Idag hade vi tänkt åkt till Klädetten i Tumba. Men så blev inte fallet! Vi stannade hemma eftersom att det snöade och Thomas hade veckan innan satt på sommardäck på bilen. Så vi ville inte riskera att det var halt ute så vi tog en mysdag inne och pappa och Eva kom för och stannade nån timme. Jätte trevligt!

Sen bakade jag och Alicia bullar, eller det var mest jag som bakade då Alicia stod och slickade i sig vetemjölet som låg på bordet. hahaha!!! :D

Vi gör ett till försök om att åka till klädettan i morgon och hoppas på att det inte kommer snöa nån mer och att det är grönt på vägarna. :)

Idag har tindra bjudit på skrikfest! Hon har haft magknip och varit otröstlig. Och väldigt övertrött, när hon väl somnar så sover hon max 1 timme sen är hon vaken 4-7 timmar, sover 1 timme och är vaken några timmar igen så man får inte alls mycket gjort här hemma på vardagarna när hon har såna dagar. Men hon sover i allafall bättre på nätterna än i början. Hon vaknar en gång per natt och vill ha mat. Sen somnar hon snabbt om igen. :) så det är skönt.

Nu ska jag gå och göra i ordning en flaska ersättning och ge henne mat och sen ska jag sova som ska bli så jäkla skönt! :D

Godnatt! Hittade en app sketch me och såhär blev bilden på Tindra :) skitcoolt.

Mys<3

Underbart att det är fredag och helg och hela familjen är samlade <3 total lycka!! Älsklingen gjorde underbart god middag, ugnstekt potatis med morötter, paprika och lök med benfri fläskkotlett och beasås. Det var så gott! Jag åt ju även fast jag var mätt, det är farligt gott :D haha..

Sen har vi bara myst med barnen och lekt. I morgon tänkte vi åka till klädettan i Tumba och köpa lite kläder till Alicia. Hon behöver massvis med strumpor, kläder i alla former. Hon växer ju så det knakar! Har nyss sorterat och rensat bort kläder och det är inte så mycket kvar nu. Lite kläder ligger på dagis och där får dom ligga kvar så hon har lite ombyten!

Sen ska vi på fika upp till grannarna som vi bytte lägenhet med. Dom bjöd oss även på inflyttningsfest som dom ska ha i morgon kväll :) så det var trevligt med inbjudan. Verkligen trevliga grannar! Lätta människor att umgås med.

Snart är det sängen för min del. Tindra ligger så mysigt och sover sött! Det ska jag också göra snart. Tittar på American Pie-The Wedding. Men orkar inte kolla mycket längre till. Vi hörs mer i morgon.

Godnatt och puss <3

Här kommer bilder på mina finaste prinsessor <3

Fredag 30 mars

Godmorgon!

Idag är det fredag och jag hade planer på att vara ute hela dan och skulle ha tagit med oss lunch, men nu regnar det ute och jag har ju glömt mina gummistövlar på jobbet och jag har inga andra skor som passar till regnväder. Annars hade jag mer än gärna velat gått ut och vara ute hela dan. Skönt med frisk luft! :)
Får se vad vi annars ska hitta på. Kanske pyssla lite. Tvätta måste jag göra i allafall!

Vad tycker ni om det här barnköket? Jag tycker det är så jäkla coolt och hade jag haft pengar så hade jag mer än gärna köpt det här till Alicia :)
det här köket finns på barnlyan.se och det här köket kostar 2799:- :)
det finns andra kök också så kika in på hemsidan om ni är nyfikna.


Idag blir Tindra om man räknar veckorna 2 månader ♥ min lilla flicka. Vill inte att tiden ska rusa förbi så snabbt som den gör. Men om man räknar månaderna så blir hon 2 månader på tisdag då det är den 3:e april.

Nu måste jag klä på mig, sitter fortfarande i morgonrocken ;P
ska även sätta på tvättmaskinen också :)

Hörs senare kanske!