Trötta fröken?

Den här lilla fröken var så arg, frustrerad och trött på samma gång. Hon ville inte alls ha på sig kläderna som hon hade på sig och hon skulle minsann byta kläder och var på ett jäkla humör! Står vid spisen och hör att det blir alldeles tyst ute i hallen och hör snarkningar. Då ser jag att hon har somnat på hallsmattan helt utslagen! Mammas älskade unge <3

Var bara tvungen att ta kort på henne :)

Gårdsfest..

Glömde bort att blogga igår. Jag var med Alicia till hennes dagis för dom hade gårdsfest. Lite tipspromenad, dom hade gjort i ordning vatten i en stor balja eller vad man ska kalla den och där kunde barnen turas om att leka. Vattnet skulle föreställa häxsoppa, med gummiråttor och låtsasögon. Alicia var som fastklistrad vid det bordet. Försökte locka henne med både kokosbollar och popcorn påsar som man kunde köpa där. Till slut fick jag ta bort henne därifrån så att andra barn kunde få leka också. :)

Pedagogerna hade gjort det jätte fint på gården och dekorerat med ballonger och bakat massor :)

Nästa vecka är det sista veckan för Alicia sen har hon sommarlov 10 veckor framåt. Härligt! Så jag tänkte låta henne få vara på dagis nästa vecka så hon kan få leka lite och vara med kompisarna innan hon går på långledighet.
Hon är fortfarande hemma med hosta, men hon är mycket bättre nu. :)

Alicia blev även fixad i ansiktet. Hon skulle föreställa ett troll ;)
Fick inget bra kort på henne, hon hade myror i rumpan som alltid.. Haha! :D

Måste även tillägga att detta är 4e dan som Alicia har varit utan napp. Det var i söndags kväll när hennes kusin sov över och hon sa inget om nappen när hon skulle gå och sova och vi pratar väldigt ofta om att hon har slutat och hon blir så glad och säger att hon är stor nu och duktig. Min stora tjej börjar bli så stor nu. Utan napp och förhoppningsvis utan blöja snart också. <3 <3 <3 <3

Här är mitt älskade troll! :)
Mamma älskar dig!


31 maj!

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra. Jag mår bra men har mått jätte konstigt dom dagarna jag har druckit modifast. Jag har kommit till insikt att det inte kommer att funka för mig att ersätta frukost och lunch. Jag mår för dåligt och är riktigt hungrig hela tiden. Mitt humör har gått upp och ner, jag har känt mig hängig, trött, yr och på riktigt dåligt humör! Och jag känner att det här är inget för mig. Jag tror mer på att äta mer regelbundet. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och nåt kvällsmål och samtidigt röra på sig. Så jag tror jag kommer köra på det istället. :) man blir ju lite knäpp när man inte får äta nåt. Så modifast var inget för mig.

Ge gärna tips på bra frukost och mellanmål som jag t ex kan äta. :)
Jag är så dåligt på sånt där. Haha!!!

Kram på er<3