Vunnen auktion!

Yes, har även vunnit en till auktion på en polarn och pyret jacka, fast den här gången till lilla Tindra. Hon behöver också jacka. Vet inte vart alla kläder med tjockare jacka och kläder har tagit vägen! Det är helt sinnessjukt hur saker och ting bara kan försvinna sådär :-/ jag börjar fan tro att det spökar här hemma! Kläder och saker försvinner bara av nån konstig anledning. Hm! Wierd.. :S

Men men.. Jag hörde att det plingade till i luren och det var en påminnelse på att budgivningen snart var avslutad! Och jag budade innan det var slut hade 2 min kvar. Och till slut så vann jag den. Också rosa. Skit snygg! 400kr inkl frakt på 40kr. Helt klart värt pengarn! Så den har jag redan betalat för. Får se när den kommer då också :)

Jag kanske också borde lägga upp saker på Tradera och sälja lite. :)

Nu sitter jag i soffan med en filt om mig och väntar på att filmen "abduction" ska börja. Den börjar om 10 min. Den är så jäkla bra!

Barnen sover så gott! Tittade till dom för en stund sen. Båda har badat ikväll. Så nu luktar dom gott <3 mammas älsklingar.

Hoppas ni får en mysig och fortsatt bra söndag! :)

PUSS!
Här är jackan till Tindra :)

Brist på fantasi...

Jag har som vanligt ingen fantasi när det kommer till mat. Jag fullkomligt kräks bara att veta att man ska laga mat. Kan ingen bra matkunnig människa komma hit och laga åt mig? Jag hatar att laga mat och jag är värdelös dessutom. Okej, nu känner jag att jag har en sån där negativ och bläig dag idag. Men det är väl okej att man har det eller? Eller rättare sagt så har jag det nu. Punkt slut.

Nu är Thomas på båten och han ska köpa vitt vin till mig och förhoppningsvis min favvo parfym Dolce Gabbana. OM den finns. Jessica Simpson fanns inte och den vet jag att den luktar gott.
Det ska bli skönt att han kommer hem i morgon. För vissa dagar har varit jobbiga och jag har känt mig så orkeslös och lite nedstämd. :-/ så det ska bli skönt att han kan ta barnen.

Ja, kvällens middag består av fiskbullar med ris och grönsaker. Jag har ingen som helst lust att äta! Men jag gör det ändå och för att hålla Alicia sällskap. Jag skulle aldrig låta henne sitta och äta själv!

Usch, jag har sån halsbränna! Att den aldrig går över. Den har bara kommit från ingenstans för en vecka sen. Skit halsbränna! Försvinn från mig. Det är tyvärr min jäkla magkatarr som spökar. Bläää!

Nej, nu måste jag passa på riset och värma på fiskbullarna.

Vad äter ni ikväll?
PUSS!

Så söta <3

Esmeralda, Alicia och Tindra sitter på golvet tillsammans och leker ihop. Det ser så gulligt ut när dom sitter där tillsammans. Så fina ihop <3