Måndag morgon!

Godmorgon!
 
Usch, idag känner jag inte för att jobba. Jag har sovit som en kratta inatt! Hostat hela natten, så nu har jag ännu mer ont i halsen och knappt kan prata utan att det gör ont. =/
Men bortsett från det så bor vi just nu bland flyttkartonger. Så mycket att göra att jag knappt vet om jag hinner. Idag är det jobb och dagis igen. Barnen är friska nu tack och lov! Så jag kör ett 9-15:30 pass och sen hem direkt och fixa middag och försöka packa ännu mer. För ikväll måste vi få ihop ännu mer om vi ska lasta allt i morgon kväll.
 
Ska alldeles strax väcka barnen. Men jag låter dom få sova lite längre!
 
I lördags var vi på Skansen. Det var jätte mysigt. Och vi hade perfekt med väder också! Det stod att det skulle regna men det kom några skurar när vi skulle gå därifrån vid halv fem ungefär. Alicia blev ansiktsmålad för första gången, hon har aldrig velat bli det förut och då valde hon att se ut som en fjäril. Hon var skit glad och nöjd. Hon ville inte ens tvätta bort den på kvällen utan hon fick ha den tills igår kväll då den var rätt utsmetad så då tvättade jag bort det. Hon var jätte glad över att få åka lite karuseller. Lilla slänggungan och flygplanet. Hon var verkligen så duktig. Hon gnällde inte ett ändaste dugg om att hon var trött. Hon både gick och sprang hela tiden vi var på Skansen. Tindra fick också gå lite, men henne måste man ha ögonen på sig hela tiden. Hon springer iväg direkt. Lilla busungen! Det var verkligen jätte mysigt och trevligt. Mot slutet så blev Alicia trött. Vi tog spårvagnen mot T-centralen eller en bit därifrån och gick en bra bit till Mcdonalds och käkade middag där. Klockan var åtta när vi kom hem. Alla var både trötta och ont i fötterna. Men en jäkligt rolig dag var det i allafall =)
 
Slocknade halv tio och sov till kvart i sju på morgonen.Lovley! ♥
 
Nej, nu måste jag väcka barnen för om en timme måste vi gå hemifrån, eller i allafall börja påklädningen av ytterkläder så att vi hinner.
 
Ha en jätte fin och bra dag så hörs vi snart igen!
 
PUSS!
 
 
 

Torsdag!

Godmorgon!

Sitter här i soffan på jobbet och tar det lite lugnt innan det är dags för att klä på ytterkläder och börja jobba. Idag kör jag ett 8-16:30 pass. Känner mig piggare men låter lite hes och är lite tjock i halsen. Men det här ska nog gå bra! Det är ju snart helg igen. Hoppas det är fint väder i helgen.

Vi funderar på att åka till Skansen. Det var ju så länge sen. Vi behöver även lämna Alicias gamla nappar till kattungarna som vi aldrig gjorde. För sist vi var där så höll dom på bygga om lilla skansen så vi kunde aldrig gå där. Men i år ska vi minsann det :)

Gud vad jag längtar till sommaren!
Det ska bli så skönt med sol, bad och värme. Den får gärna komma nu.. Du är efterlängtad kära sommar. :)

Tänkte läsa lite metro och dricka massvis med vatten idag så att jag slipper huvudvärken. Måste bli bättre på det.

Vi hörs! Ta hand om er.

PUSS! ♥

Lilllördag!

Godkväll från soffan!
Sitter här med min mysiga och gosiga filt och glor på tv.

Känner mig lite piggare, men har fortfarande lite ont i halsen. Men ingen feber i allafall och det är ju skönt!
Ska jobba imorgon ändå. Det är ju bara torsdag och fredag och sen helg igen och då kan jag passa på att vila upp mig igen. Men jag kan inte ligga still. Jag är uppe och far som en jojjo ändå fast jag kanske borde ligga eller bara sitta ner och bara ta det lugnt. Jag har så många bollar i luften så det är galet. Det händer alltid nåt med mig. När jag väl påbörjar saker så kan jag inte slutföra det jag har börjat med för under tiden så har jag påbörjat med nåt annat och sen annat igen och sen står jag där och undrar hur det kunde ha blivit så tokigt. Haha...

Jag vet, jag är knäpp! :D men sån är jag.

Har även packat fyra kartonger ikväll. Tänk att nästa onsdag flyttar jag. Pratade med pappa ikväll och vi kanske kommer fylla hans lastbil redan på tisdag kväll så vi bara behöver städa det sista innan dom nya flyttar in på onsdag. Det vore ju i såna fall kanon.

Det ska bli skönt med ett eget och alldeles nytt. Bara mitt och barnens hem varannan vecka. :)

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig.
Ska upp halv sex imorgon biti.

Godnatt ♥