Lördag morgon!

Godmorgon! Lördag morgon. Så skönt att få vakna när man vill och slippa höra telefonen som är ställd varje dag för att kliva upp till jobb/dagis.

Idag är jag barnledig. Och vet ni vad?
Jag ska absolut inte göra nånting idag. Eller, ja tvätta behövs ju men den reder sig själv. Kanske sätta upp lite tavlor och sen krypa ner i soffan och glo på film hela dagen. En hel dag ensam har jag nog aldrig haft hemma. Det har ju alltid blivit att man åker iväg och hittar på nåt med barnen. Men nu ska jag inte det! :)
Jag ska bara tänka på mig själv och mina behov. Har dessutom lite magvärk också. Min j***a magkatarr gör sig påmind igen. Den har kommit tillbaks mer och mer eller menar ju att det känns mer och mer nu. Skulle behöva lite magkatarrs tabletter :/
Omeprazol tror jag att dom heter som jag tagit förut.
Bläää på dig din dumma magkatarr som förstör för mig. Det är inte snällt att attackera min mage sädär!

Ligger och drar mig i sängen. Det är så himla skönt. Att bara få vakna upp utan barnskrik/bråk/alla måsten. Ska väl gå upp så småningom och göra mig lite frukost. Magen kurrar och vill ha lite frukost. :)

Vad ska ni göra idag?
Hoppas ni alla raringar får en jätte bra dag.

Vi hörs senare!
PUSS ♡Skratt ♥

Tänk att skratt kan få en att må bra ända in i själen! Tack älskade syster för ikväll. Även fast jag kanske inte var den pigga utan den trötta. Men jag hade ändå mysigt och roligt att få ha egentid med dom. :)

Att få skratta och ha roligt betyder oerhört mycket. Det ska inte alltid vara allvarligt jämt och man ska kunna slappna av och må bra. Det är mitt motto här i livet! Att skratta får mig att må bra. Det får väl alla att må bra, eller?

Nu är jag i allafall på hemmaplan. Kom hem för en stund sen. Har bara slappat! Och det förtjänar jag faktiskt. Efter en slitsam och tuff vecka.

Snart ska jag krypa ner i sängen och bara sova oerhört gott!

Hoppas ni annars mår bra?!
Jag mår bra. Lite illamående bara. Åt lakrits choklad hemma hos Emma och det blev nog en och en annan bit. Blää!!

Godnatt! Sov gott ♡

Fredag :D

Äntligen fredag igen!!
Som jag har längtat efter. Du är efterlängtad underbara helg! :)

Den här veckan har gått segt och varit fullspäckat på jobbet. Mycket inskolningar för dom minsta. Dom är i samma ålder som min lilla Tindra. Man tänker hela tiden på sin lilla då när man har just såna små barn i den åldern.

Är hemma hos syrran. Har ätit middag här och druckit en cider. Ligger helt utslagen i soffan och glor på tv. Är så trött ikväll att jag håller på och somnar.
Har varit så trött hela dan. Blir väl en tidig kväll till sängs.

Hoppas ni annars mår bra?! :)

Nu ska jag vara social. Sköt om er!
Puss ♥