Löning :D

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen. Kan inte sova, ligger bara och snorar och nyser om vartannat. Så sjukt störande! :S

Hade jag inte snorat och haft mig så väcks jag ändå av byggjobbarna utanför som håller på och för sånt liv sen min första semester dag började. Mellan 7-8 låter det som mest. Och det har ju inte blivit speciellt många sov mornar! Morr.. Måste dom bygga just nu när människor har semester. Jaja..

Idag har man fått in lönen på kontot. Den här månaden känns helt okej! Hade inte räknat med att få så mycket pengar. Men glad blev jag i allafall med tanke på att jag aldrig får så mycket annars. Men det är tack vare semesterersättningen också :)

Ska försöka lägga undan pengar och börja spara. Det ska jag försöka bli duktig på :)

Ligger här i sängen och lyssnar på snarkningar från Tindra. Det låter så underbart! Mammas älskling ♥ Alicia sover också som en stock. Mammas fina tjejer :)

Idag är det dessutom fredag! Ännu ett steg närmare jobbet. Nu är det inte så lång tid kvar av semestern. Sen är det slut på det roliga och tillbaks till verkligheten är det som gäller sen. :(
Jag ska njuta in i det sista på semestern.

Äh jag tror jag lägger mig och vilar ett tag till innan mina små troll vaknar! ♡

Vi kanske hörs lite senare!

PUSS!

Piggelin :D

Ligger redan i sängen och ska sova för natten men tänkte slänga in ett inlägg om dagens läkar besök.

Tindra är buy the way piggelin nu. Visserligen hade hon lite feber i morse runt 38,3 så jag och Alicia åt frukost och sen fixade oss för att dra till Farsta. Hon var betydligt piggare idag än dom andra dagarna då hon har legat som en hösäck! Men i allafall.. Fick träffa en trevlig manlig läkare som lyssnade på andningen, tittade i öronen och i munnen och kände på halsen. Inget konstigt tyckte han! Eftersom hon har haft feber så pass många dar så ville jag ändå att dom skulle ta ett kissprov för att eventuellt utesluta urinvägsinfektion. Tindra fick en påse på sig och jag gick runt med Burre och Essa och käkade lunch på donken, gick in på Ur och Penn för att få min klocka fixad men den skickas iväg och är klar om ca 2-3 v. Har saknat att ha den på mig. Min älskade klocka :)

Sen efter 1-1,5 tim så gick vi tillbaka till VC med kissprovet och allt såg jätte bra ut. Så det var inge större fara med henne! Och så klart när jag kommer hem sen och tempar henne så har hon 36,7 ingen feber alls! Bara sådär?! Från att ha hög feber till inget nu. Så det var skönt att allt var bra. Vilken lättnad! :)

Så vi gick ner till plaskis sen en stund. Tindra lekte och hade kul. Precis så som hon brukar se ut. Busig och glad!

Men hon vill fortfarande inte äta. Vällingen ville hon inte ha innan läggdags som hon alltid får. Så det var skit svårt och försöka ge henne det. Halva drack hon i allafall :) bättre än ingenting alls.

Nu ska jag sova, så nu får ni sova gott eller vad ni nu gör. Haha!! :D

Godnatt och sov gott ♥

En pigg Tindra :)


SUCK!!

Här är inget nytt! Allt är som vanligt..
Tindra har fortfarande 39,4 i feber och är allmänt dålig. :( Hon har druckit två flaskor med välling, ätit lite ägg och druckit lite jucie idag. Försökte ge henne en flaska välling för en stund sen, men den mottade hon bara bort. Jag förstår att hon inte villl dricka välling som är varm när hon är kokhet. Det skulle inte jag heller vilja.

Min lilla älsklingsplutt! Tycker så synd om henne. Vet inte vad jag ska ta mig till snart. Jag får hålla fast henne och ge vätska via en liten spruta. Men hon är så stark och bökar sig loss ur mina armar. Det värsta jag vet som mamma att behöva göra är att hålla fast min lilla flicka och göra nåt mot hennes vilja. Jag mår fruktansvärt dåligt av det. Men samtidigt så tänker jag hela tiden på dom orden som ekar i mitt huvud att hon kan bli uttorkad och då blir det i såna fall sjukan och där kanske man får ligga ett dygn eller två. Och det är nånting jag inte vill. Och jag vet att Tindra vet om att jag gör det för hennes skull för att hon ska må bra. Men det är ändå jobbigt! Det är ju meningen att jag ska beskydda henne och inte göra nåt mot hennes vilja.

Mammas lilla hjärta ♡
Jag önskar så innerligt att hon kunde bli frisk från den skiten hon har nu. Jag hade ju tänkt uppsöka läkaren idag, men vi båda somnade om och vaknade vid nio och sen var hon pigg hela förmiddan och då trodde jag väl ändå att hon var på bättringsvägen. Men där hade jag fel! :(
men i morgon ska jag dit. Vet inte vad dom kommer göra men jag hoppas dom kanske kan ta blodprov eller nåt.

Alicia är med Thomas hemma hos min mamma. Han hjälper fortfarande till med altanen, det är han och min bror som hjälps åt. Duktiga dom är! :)
Kul ändå att mitt ex är hemma hos min mamma och hjälper dom med deras altan. Min mamma tycker jätte mycket om Thomas. Han är så snäll och vill alltid hjälpa till! Det är så gulligt. Det är så skönt att vi har sån bra kontakt med varann och är bra vänner. :)

Ni får ursäkta mitt långa inlägg!
Man blir lite pratsjuk och knäpp när man har suttit inne nu i 3 dar. Känner mig lite förvirrad vad det är för dag. Haha! :D

Nu ska jag ta hand om min lilla ledsna och sjuka flicka :'(

Ta hand om er!
PUSS ♥

Nyvaken och världens kaluffs ♡