Here we go again!

Jaha samma visa inatt igen! Usch vad jag avskyr nätter när Tindra får för sig att vara vaken. Jag är inte riktigt med på noterna där. :/

Hade så svårt för att somna igår kväll. Låg och vände och vred på mig. När jag till slut höll på att somna runt tolv där så slog den lilla upp sina vackra grönbruna ögon och jollrade och pratade. Att lägga ner och ge henne nappen igen funkade inte riktigt. Hon skulle bestämt stå upp och hoppa och skrika.
Ingenting funkade! Inte ens att lägga henne brevid mig. Som jag hade hoppats på! Hon hade andra planer den här natten och hålla sin mamma vaken halva natten. Hon snurrade runt sängen som en jojjo och var allmänt jobbig. Var så trött och gråtfärdig. Timmarna gick och till slut somnade hon och då var klockan strax efter 03. Somnade bums och hon vaknade halv sju igen. Tack för den din lilla skit unge! Haha.. Man vet att man lever i allafall :)

Ska strax möta upp Emma och barnen och gå ner till Lidl och köpa fika och sen gå ner till parken där det finns en liten pool för barnen.
Får se om Tindra vill plaska lite. Hon älskar ju vatten.

Hoppas ni andra mår bra annars?!
Nu ska jag packa lite i skötväskan och sen försöka få liv i den lilla som just nu ligger på mitt bröst och snarkar. Hade verkligen kunnat lagt mig ner jag med och sovit lite. Sömn är så himla viktigt när man är småbarnsförälder eftersom den rubbas ständigt.

Sköt om er!
PUSS ♥

En som älskar smörgåsgurka till frukostPigg som en nötkärna!

Vet inte riktigt vad det var för fel på Tindra igår. Hon spydde ju säkert 6-7 gånger. Men sen var hon pigg som en nötkärna när hon hade fått sovit i drygt 1 timme. Då var hon uppe och studsa och lekte och var precis som vanlig igen och hon kräktes ingenting mer igen. Fattade ingenting! Det måste ju ha varit nåt som retade magen som gjorde att hon spydde. Nåt måste det ha varit i allafall. Så här var hon sist då när hon spydde på natten. Sen var hon som vanlig igen morgonen efter! Man blir ju fundersam på vad det skulle kunna ha varit.

Eftersom hon var så pigg så bestämde vi oss för att gå upp till Johanna och Henke och grilla. Det var jätte trevligt! Och Tindra var precis som vanlig. Åt och drack som vanligt. Så det var jätte skönt :) Vi drog hem vid nio tiden. Då var barnen rätt trötta!

La barnen när vi kom hem och jag stupade i säng innan klockan var 22. Haha! Kärringvarning.. :D jag var bara allmänt uttråkad.

Sen vaknade jag runt tre av att Alicia hade kissat på sig. Andra natten utan blöja men det är bara att träna och träna. Första natten klarade hon galant. Hon är torr på dagarna men inte riktigt på natten. Men det kommer. :)

Nu sover min lilla älskling ♥ Alicia är med sin pappa och sover över hos honom. Dom kommer kanske i morgon kväll igen eller annars på måndag morgon. Vi ska åka upp till hans pappa och vara där på landet. Vi får se när vi åker till Furuviksparken. Har ju alltid velat åkt dit :)

Och vi tänkte stanna en vecka då.
det blir rätt så skönt att få komma ut på landet. Vi tar även med oss våran bonusdotter Esmeralda också. Mysigt!

Nu ska jag ha lite egen tid! Skönt med det också.

Hörs! Sköt om er.

PUSS ♥


Pigg som en nötkärna!

Vet inte riktigt vad det var för fel på Tindra igår. Hon spydde ju säkert sådär 6-7 ggr och sen andra gången hon sov i drygt 1 timme så vaknade hon hur pigg som helst, i princip som vanligt. Hon var uppe och studsa och var glad och pigg. Fattade ingenting! :/ Hon måste ha ätit nåt konstigt eller nåt som retade magen så att hon fick upp allt.
Så jag fick ju tyvärr stanna hemma med henne på förmiddan. Thomas åkte i allafall iväg med Alicia till Farsta gård där vi skulle hålla hus. Så att hon fick ha lite roligt istället för att vara hemma när Tindra bara spydde.
Tindra spydde aldrig nåt mer sen. Skönt det! Hon var som vanlig. Så vi bestämde oss för att gå upp och grilla hos Johanna och Henke. Och skulle hon må dåligt igen så skulle Thomas gå hem med henne. Me