Ensam :(

Godkväll eller eftermiddag rättare sagt!
 
Sitter ensam här hemma utan barnen och det känns riktigt jäkla konstigt. Thomas tog med sig båda barnen hem till sig så att Tindra vänjer sig med att sova där eftersom hon kommer få bo där varannan vecka sen efter att jag har börjat jobba igen.
 
Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag vaknade strax innan halv nio. Det var så skönt! Somnade på soffan igår redan vid halv tio och sov fram till elva och gick och klädde av mig och fortsatte och sov vidare fast i sängen.
 
Tänkte gå hem till Emma nu. Tror inte jag riktigt vill sova själv nu! Usch.. Fast jag tror man vänjer sig. Men jag känner mig så ensam just nu och vill umgås lite med henne och behöver skratta lite. :) Trivs att vara med syster yster. ♥ ska bara packa ner sovkläder och tandborste. Sen är jag redo att gå upp till henne!
 
Saknar mina älskade små troll! Men jag vet att dom har det bra med sin pappa. För dom älskar sin pappa och det kommer jag alltid att göra också! Det är bara synd att det inte fungerar mellan oss, men huvudsaken är den att vi fungerar som vänner och fortfarande har en fin och bra kontakt för barnens skull. Det är det viktigaste.
 
Hoppas ni har haft en fin och mysig påsk tillsammans med nära och kära!
Vi har verkligen inte firat påsken i år förutom att Alicia fick godis. Men inte ätit nån påskmat. Tycker det är så överskattat. Det räcker att man äter sån mat på julafton för det är i stort sett samma mat. Så tråkigt!
 
Nu ska jag gå upp till syrran och hennes familj!
Sköt om er.
 
PUSS!

Långfredag!

Glad Påsk på er då :)
Det har varit riktigt fint väder idag. Tog mig en liten prommis ner till Lidl med tjejerna tidigare idag. Det behövdes handlas hem lite. Sen har jag dammsugit, tvättat alla Alicias ytterkläder. Hennes overall var alldeles smutsig och lerig när hon har haft den på dagis. Sen diskat och gått igenom leksaker.
Jag försöker verkligen att strukturera upp alla leksaker i var låda för sig så att det inte ska bli så rörigt men det är inte alltid lätt när en 14 månaders river verkligen ALLT och drar fram ALLT!! haha.. men jag ska ordna upp allt med alla leksaker sen i andra lägenheten. Hoppas vi skriver kontrakt snart! Längtar lite nu..

Förresten så ringde jag till Försäkringskassan i onsdags och jag kommer få bostadsbidrag nästa fredag om jag inte fattade fel. Då blir det retroaktivt. Runt fyratusen. Skönt! Puh.. Jag var så orolig att jag inte skulle få nåt. Men nu får jag lite mer pengar så jag klarar mig. :)

Nu ligger barnen och sover. Dom vaknade klockan sex imorse. Inte så roligt! Men det var bara att gilla läget och gå upp.

Nu är jag mammaledig fram till den 14e för att jag ska ta inskolningen i två veckor för att Tindra ska hinna vänja sig och gå lite tidigare några dagar. Sen när jag börjar jobba igen så är det min vecka med barnen och jag kommer då att jobba 75% från 9-15:30 och jobba 100% när jag inte har barnen alltså varannan vecka. Så pengamässigt förlorar jag inte så mycket. Skönt att man kunde göra så :) Jag har verkligen en toppenchef!

Sitter och äter lite godis och tittar på Let's dance. Måste självklart se när Maria Montassami? stavas... är med ikväll! Så det ska bli kul och se. :)

Hoppas ni annars mår bra?!
PUSS ♥
Här är mina älsklingar

Onsdag och sol :)

Godmorgon! Vad härligt och upppiggande det känns när det är ljust ute redan klockan fem när man vaknar. Det här ser ut att bli en härlig och fin dag. Solen är tillbaka igen ♥ Lovley.

Kör ett 8-16:30 pass sen hämtar T upp mig med barnen och vi ska titta på varmare skor till Tindra eftersom hon börjar nu på tisdag och det är jag som kommer ha inskolningen. Känns gött!

Idag ska Thomas med Alicia till en läkare på schasska barnläkarmottagning i Farsta för att prata just om hennes mage. Hon har ju så jobbigt när hon ska bajsa. Igår skrek hon så fort hon ska bajsa. Man ser verkligen på henne att hon tycker det är jobbigt. Usch blir så ledsen när jag ser henne ha ont :'( just den biten med bajseriet tar upp hela hennes vardag. Så jag hoppas läkaren kanske kan hjälpa oss på nåt sätt så att det blir lättare för våran älskade tjej ♥ det blir även jobbigt för oss också. Man blir så frustrerad. Man vet inte vad man ska ta sig till ibland. Och när hon väl bajsar i blöja så belönar vi alltid henne med en peng och hon förstår mycket riktigt att hon inte ska "hålla in" bajset utan det ska ut. Vissa barn kan ju vara rädda för att bajset lämnar kroppen och att dom tycker att det är jobbigt. Så det är väl nån fas hon går igenom nu. Men det är fruktansvärt jobbigt för oss alla.

Oj klockan sprang iväg! Måste klä på mig utekläderna och bege mig ut.
Vi hörs senare!

PUSS ♥