Baka baka liten kaka..

Här hemma har vi bakat för fulla muggar!
Jag slängde ihop en playdoh deg imorse och den satt både jag och barnen med länge och hade skoj med. Man vet verkligen hur man ska sysselsätta barnen dom satt så fint och bakade. Mina små hjärtan ♥

Jag har nyss slängt ihop en sockerkaka som blev riktigt god. Ibland lyckas man verkligen!

Ska snart börja med middagen också tänkte jag. En god korvstroganoff med ris och massvis med frysta grönsaker och en enkel sallad till blir det.

På lördag har jag tänkt ha heldag med Alicia. Jag tänkte gå på bio och se Turbo och sen tänkte jag att vi skulle bowla. Hon har varken gått på bio eller spelat bowling så det blir i såna fall första gången för henne. Det känns som om både hon och jag behöver en mamma och dotter dag. ♥ min älskade lilla unge!

Idag är det exakt 4 år sen som en go och mysig person togs ifrån oss. Vi tänker extra mycket på dig och på din familj. Jag hoppas du har det bra där du är och kan vaka över oss. Fina Pierre! Du finns bland oss föralltid ♥

Nu ska jag börja med salladen och förbereda allt inför middagen!

Här är lite bilder på mina fina tjejer som betyder allting för mig ♥

Egentid!

Barnen har fått lunch och ligger och vilar. Tindra sover och jag hoppas hon sover ett tag och Alicia ville ligga i min säng och vila. Hon var trött! Även fast hon är så stor så vill hon fortfarande sova på dagarna. Hon gör även det på förskolan.

Imorse ringde jag Alicias läkare och tyvärr fanns det ingen tid föräns den 11/12. Men vi bokade upp den och kvinnan jag pratade med sa att dom brukar alltid få massa återbud och då skulle dom ringa mig så kunde vi komma tidigare än den 11/12. Jag ångrar att jag inte har ringt tidigare! Men men.. Nu är det gjort i allafall.

Idag har vi bakat playdoh deg och vi satt länge vid bordet och bakade och hade oss. Det var jätte kul! ♥

Får se vad vi hittar på sen när dom vaknar. Vad dom är på för humör! ;)
Ringde även till jobbet och sa att jag kommer vara hemma resten av veckan. Jag hade ändå tagit ledigt på fredag så då passar vi på att kurera oss ordentligt istället.

Nu ska jag ta mig en liten powernap!

Vi hörs sen!
Puss ♥

Vabbilivabb!!

Haha.. Lite rolig rubrik! :D visste inte vad jag skulle skriva.

Ja som rubriken lyder så är jag hemma och vabbar med två genomförkylda tjejer varav en hostar mer än den andra. Inatt lät det som om Alicia hade falsk krupp det lät lite hemskt när hon andades och hostade och var väldigt hes på det så jag sov lite oroligt.

Så idag har vi bara tagit det extra lugnt och lekt i barnens rum. Alicia är inte sig själv. Hon har inte ätit så mycket dom här dagarna. Magen är uppblåst och hon vägrar göra nr 2 och konstant trött och grinig. Så imorgon ringer jag hennes läkare och rådfrågar hur vi ska gå tillväga nu. För nu måste det hända nåt!

Idag har jag äntligen storhandlat så nu är både kyl och frys fullproppad. Måste köpa mig en extra frys att ha på balkongen. Jag handlade inte så mycket som skulle frysas in och ändå fick jag sortera ut och kasta för att få plats med det som behövdes frysas in. Det är helt stört hur dom tänkte där med en liten frys samma med kylskåp. Man får inte plats med mycket!

Men nu har jag i allafall mat så jag klarar mig. :)
Tusen tack till Thomas som alltid ställer upp och hjälper mig. ♥

Har tittat på Bagge och Wahlgren på 7an. Premiär! Ruskigt kul och se hur det var hemma hos dom. :)

Nu ska jag gå och sova! Barnen lär säkert vakna tidigt imorgon biti.

Hoppas ni annars mår bra och har haft en bra tisdag! ♥

PUSS!

Såhär mysigt låg jag och Tindra i soffan och sov. Så underbart mysigt ♥♥♥

Myser i soffan framför Musse Pigg ♥♥