Valborgsmässoafton

Idag är det valborgsmässoafton. Sista dagen i den här månaden. Har räknat veckorna och det är bara 10 veckor kvar och sen är jag ledig två veckor jobbar en vecka och är ledig tre veckor till. Det är lite surt att behöva jobba mitt i sommaren. Men tyvärr så behövde vi personal eftersom det är barn från mitt jobb som ska gå hela sommaren.

Men nästa år är det nån annan som får ställa upp och jobba på sommaren. :)
då har jag gjort mitt för den här sommaren.

Ikväll vet jag inte om det blir nån majbrasa. Men syrran med familj kommer över och äter middag med oss. Vi får väl ta en promenad runt i området och se om det blir nåt.

Vad gör ni andra på valborg?
Jag kommer vara så trött. Kommer hem till 17. Som tur är hämtar Thomas barnen tidigt på dagis. Så han går hem till mig medans och väntar tills jag kommer.

Nu ska jag fortsätta jobba!
Ha en trevlig valborg.

puss och kram ♡

Tisdag

Snart ledigt igen och jag ser fram emot det!

Imorse lämnade jag tjejerna, det var inget fel på Tindra. Hon var ju pigg både igår eftermiddag och imorse. Tempade även henne imorse men ingen feber. Så hon var nog mest trött! Hon sov även hela natten från 19:30-06:10 imorse. Fick även väcka dom. Tindra som annars vaknar före mig fick jag väcka. Hon var svår väckt imorse.

Jag och Thomas hade även samtal med Alicias pedagog. Allt var jätte positivt med vår stora tjej. Hon är alltid glad, positiv, hjälpsam och leker alltid med alla. Försöker alltid få igång gruppen och försöker dra med dom på saker och ting vilket är jätte positivt. Så det var kul att höra. Pedagogen tyckte även att vi borde gå med Alicia till VC så att vi får en remiss till öra, näsa&halsmottagning med tanke på att hon alltid låter så täpt i näsan oavsett om hon inte är förkyld så får hon svårt att få fram vissa ord. Så det ska jag försöka boka tid till på fredag. Hon sa att det är bättre att göra det nu så tidigt som möjligt så att det inte sätter sig på språket om man låter det gå så långt. Har tänkt på det flera gånger men när utomstående även lägger märke till det så känns det mer verkligt!
Så nu ska jag ta tag i detta för våran Alicias skull. Det är hon som lider utav det. Min prinsessa! ♥

Måste verkligen sova! Upp tidigt imorgon biti och väcka trötta och icke-morgonpigga-barn. :(
Imorgon blir en lång dag för mig.
7:30-16:30. Suck!!
Jag hoppas Thomas kunde hämta tjejerna så slipper dom gå till 17 imorgon som dom fick göra idag. Hoppas! :)

Nu säger jag tack och godnatt!
Sov gott..

Vabb!

Hej allihopa!

Hann jobba 1,5 timme och sen ringer dom från Tindras avdelning och säger att hon varken har ätit nånting och var lite små varm och allmänt gnällig. Så jag fick ju tyvärr gå ifrån jobbet. Kändes inte så där roligt med tanke på att jag var sjuk hela förra veckan. Hade verkligen sett fram emot att få jobba. Tindra har precis vaknat. Hon har sovit 1,5tim. Så jag avvaktar och ser hur hon verkar vara sen för är hon pigg för övrigt så lämnar jag dom igen imorgon biti igen. För hon är bara lite snorig. Men det kan man ju inte vara hemma för.

Skulle hon vara dålig imorgon biti igen så kommer Thomas hit och vabbar åt mig så att jag kan få jobba. Jag lär ju inte få ut så mycket nästa månad då om jag även ska vabba dom närmsta dagarna annars.

Men vi får se hur hon verkar vara.
Hon ligger och halvsover ser jag nu. Hon måste verkligen vara trött. Det är nog efter helgens bravader! Det har ju varit fullt ös hela helgen. Så hennes sovtider har ju rubbats ordentlig. Så hon är nog mest trött bara!

Nu ska jag fixa lite mellanmål till oss!