Efterlängtad!!

Godkväll!

Nu tar jag äntligen helg. Eller rättare sagt gjorde jag det redan när jag stängde dörren och klev ut från gården på jobbet vid halv tre. Då kände jag mig genast glad!

Har känt mig halv risig idag. Alldeles tung i huvudet, snorat och nyst hela dan och kännt mig allmänt hängig. Funderade på att gå hem men kände att jag kunde bita ihop dom sista timmarna och sen ligga utslagen i helgen istället! Och jag klarade mig tills jag slutade fast jag mer än gärna ville lägga mig rakt upp och ner på golvet och sova. Hahaha! :D

Nu sitter jag i soffan och har precis lagt Alicia, min lilla sjukling som tyvärr har blivir sjuk nu. Nu är det hennes tur! Hon fick feber i onsdags kväll. Så jäkla typiskt! Nu när jag skulle ha egentid med henne hela helgen och gått på museum med henne. Även denna helg sprack ju då också!! Åh jäkla sjukdomar hit och sjukdomar dit. Usch! :/ skulle vilja ta barnens baciller så dom kan få vara friska.

Nu ligger hon i min säng och jag har bullat upp med massa kuddar så att hon ligger högt upp för att slippa hosta så mycket. Får se hur natten blir! Alltid när nån av barnen är sjuka så vill jag alltid ha dom nära mig så att jag hör dom när dom andas. Speciellt när dom har extremt jobbig hosta.

Imorgon måste jag storhandla till hemmet. Sen ska jag ta hand om min lilla älsklings unge! ♡ Alicia som faktiskt har hållt sig rätt frisk nu. *peppar peppar ta i trä*

Nu ska jag läsa min favorit bok!
Hoppas ni får en jätte lugn och avkopplande fredag. :)

Godnatt och kram ♥

Min lilla sjukling :'(Fredag :D

Godmorgon godmorgon!

Äntligen fredag igen. Den är verkligen efterlängtad!

Sovit hela natten. Vaknade av att Alicia ropade moster och jag flög upp ur sängen när klockan var 04:50. Ingen idé att somna om när klockan ändå ska ringa snart. Gick upp och tvättade ansiktet och smörjde in mig med dagkräm. Skön hy man får. Sen klädde på mig och åkte i stort sett. Nu sitter jag på jobbet med en stor kopp varm te. Halsen kliar och sticks, huvudet känns tungt och jag nyser hela tiden och snorar. Så det är väl nåt på gång. Hoppas det bryter ut nu. Orkar inte gå såhär halvrisig längre. :/

Alicia fick feber i onsdags kväll. Så hon är hemma med sin moster. Thomas kommer från Lindköping idag efter att ha varit på kurs igår och idag. Så han hämtar Tindra ikväll så får vi hoppas på att Alicia är frisk tills imorgon. Vi har planer på att gå på polismuseet imorgon. Men vi får se hur hon mår. Har hon fortfarande feber så får vi stanna hemma i helgen och mysa hemma i soffan istället.

Idag är det en tidig hemgång.
Slutar halv 3. Så skönt! Speciellt nu om man känner sig halv risig. Var ju ett tag sen som jag var sjuk så det kanske är min tur nu.

Nu ska jag dricka mitt te och vänta in barn som ska komma strax.

Ha det så bra!
puss och kram ♡

Rast

God eftermiddag!
Har precis kommit ut från sovvilan med dom minsta. Och nu sitter jag på rast och surfar runt på telefonen.
Jag har funderat på att skaffa en Iphone igen. Jag gillar inte komplicerade telefoner och den här samsungen galaxy s3 är lite för komplicerad för mig. Har kollat runt lite på blocket men priset ligger på mellan 15-5000:- Vet inte om jag har råd just nu. :/

Måste börja spara nu också om det ska bli nåt Gotland i sommar på semestern. Ibland önskar jag att jag kunde vinna på lotto eller nåt. Skulle behöva så mycket pengar till det ena och det andra. Till körkortet, gymkortet, semestern i sommar osv.. Ja man kan ju inte få allt här i livet. Eller hur? Önska önska kostar ingenting. :)

Nu ska jag fortsätta rasta innan jag går tillbaks!

Hörs mer sen!