En vecka sen..

Kom på att det är ju precis en vecka sen som jag bloggade sist.

Har verkligen inte orkat och när jag har känt bloggsug så har det stått still i hjärnkontoret! Men nu är jag på banan igen och jag hoppas på att blogglusten ska komma tillbaka, annars blir det lite inlägg här och där när jag känner för det.

Den här veckan är rätt tuff!
Vi har 11 stycken småttingar som håller på och inskolas. Igår var det skrikfest på vilan men till slut efter ca 15-20min lyckades 10 barn somna och den 11:e somnade i sin vagn. Så det går ju bra! Lite bättre idag än igår. Så det är positivt att det går framåt i allafall :)

Har somnat hemma på soffan på kvällarna hela veckan. Jag känner mig helt slut! Och idag var min första öppning på jag vet inte hur många år. Och det sved lite, speciellt när jag har vaknat varje timme och kunde till slut inte somna om när klockan var fyra. Snark!! :/

Men idag slutar jag tidigt!
Har öppning imorgon med. Skönt att sluta tidigt på en fredag för jag behöver hem och baka bullar inför Tindras 2-årskalas som vi ska ha på lördag. Hon fyller år på måndag. Min lilla pluttis! Blir hela 2 år. Mammas lilla troll! ♡

Har väl inte så mycket mer att berätta.
Jag är så trött idag så jag känner hur kontrolltornet är ur funktion för tillfälligt! Jäsp..

Nu ska jag fortsätta rasta lite innan det är dags för allvaret igen.

Sköt om er! ♡

Öronen trillar av...

Jag skulle ge vad som helst för att få lite lugn och ro på morgonen vid frukost bordet.

Jag är ingen morgon människa!
Det tar tid för mig att vakna. Men jag lovar er. I det här hemmet vaknar man verkligen till liv. Nästintill att öronen trillar av. Herregud! Det värsta jag vet är gap och skrik såhär tidigt på morgonen. Nästan så att jag vill stänga in mig i ett rum. Hahaha! Det är den lilla fröken som har en stämma som heter duga. Fy vad hon kan låta på morgonen.
Den stora gör inte så mycket väsen av sig utan det är den lilla som livar upp stämningen till max här hemma. :)

Så ni som vill vakna till liv kan ju få min adress och verkligen vakna till liv här. Ändå har jag bara två barn vilket ibland låter som en hel barngrupp runt tjugo då.

Hahaha.. Nu måste jag försöka äta upp min frukost och sen fixa matsäcken till Alicia och packa skridskorna.

Vi hörs!!

Sömnlös natt...

Godmorgon!
Inatt sov både jag och Tindra dåligt. Jag är så lättväckt och vaknar av minsta lilla pippande från henne. Det är ju bra på ett sätt men ibland kan det vara sjukt störande att vara så lättväckt.

Febern är fortfarande kvar och härjar på lillfröken. Tog tempen för en stund sen och då hade hon 38,3. Så det blir mys för hela slanten! Om det går. Det blir ju lite lugnare när inte Alicia är hemma sen för då triggar dom inte upp varandra.

Så vi får se vad jag och Tindra hittar på idag. Vi vaknade 05:10 så hon lär ju bli trött efter att vi har lämnat Alicia på förskolan. Så då tänkte jag också passa på att ta en powernap när hon sover.

Hoppas ni andra får en jätte bra dag!

puss och kram ♡Hahahaha.. världens jäkla min gjorde hon när jag tog kort nyss. Det här är en riktig pajas! ♡