Nej nej nej nej!!!!!

Nu börjar Tindra hosta igen.
Nu var det exakt 1 månad sen dom var sjuka. Jag har varken tid, lust och ork att vabba. Så nej nej nej!!

Det är knappt så att vi får ihop det med schemat nu och skulle jag vara borta så krisar det riktigt ordentligt. Men samtidigt kan varken jag eller barnen rå för att dom blir sjuka. Händer det så händer det!
Jag är alltid den som får dåligt samvete när jag är hemma och vabbar. Jag vet, man ska inte ha det. Men tyvärr är det nåt som man får automatiskt!

Men vi får ju som sagt se hur hon är imorgon. Hon kanske bara hostar nu så det behöver ju inte vara nåt. Och jag hoppas verkligen inte det!

Nu ska jag gå och lägga mig!
Godnatt sov gott! ♡

Sur som ättika!

När jag hämtade Tindra och Alicia på förskolan så tog det 45 min att ta sig hem vilket i vanliga fall brukar ta högst 7 min hem till mig.

Hon protesterade och skulle inte alls följa med och hon skulle inte alls lyssna.
Hon fick bara för sig att stå kvar och skulle inte alls lyssna på mig när jag bad henne komma så att vi kunde gå till parken och leka en liten stund.

Men nej, ingenting dög åt den lilla damen.
Hon trotsade, grät, surade. Jätte roligt tänkte jag för mig själv!! Jag som redan har haft en helvetes dag på jobbet och ska behöva handskas med en sur och vresig 2-åring. Tack Tindra!!

Till slut kom vi hem och då var det ju bara att börja med middagen på en gång eftersom det hade gått åt mycket tid till att komma hem. Även hemma tvärvägrade hon om allt och hon var så missnöjd, trött och ledsen. Så hon fick nappen och gick och satte sig i soffan och tittade på tv. Så kunde jag börja med middagen i lugn och ro!

Efter middagen var det bara att bada och tvätta dom. Och nu sover dom så sött i sina sängar och jag sitter i soffan helt utslagen och halvdöd efter idag!
Det blir sängen tidigt ikväll för min del.

Hoppas ni har haft en betydligt bättre måndag än jag.

Var ju tvungen att ta lite bilder på surmusen när vi var på väg hem. :DOn my way..

Nu är jag på väg hemåt och ska hämta upp mina solstrålar! Jag känner mig helt slut. Jag är helt sönderstressad! Det här är inte hälsosamt. Haft magvärk från hell och pinat mig igenom hela dan.

Usch! Eftersom en kollega är sjukskriven sen 4v tillbaka så har vi haft närmare 8 olika vikarier vilket har resulterat i att både vi och barnen framförallt känner sig/oss vimsiga i huvudet. Vi är helt slutkörda på jobbet! Det är hemskt och säga men hade jag vetat detta så hade jag nog stannat kvar på mitt förra ställe. Där var det mer strukturerande. Här är det mest kaos att behöva få ihop dagarna och schemat framförallt! Vi går under snart. Nä usch!

Jag hoppas att kollegan kommer tillbaka snart så att vi kan få allt på plats. Just nu går det inte med dessa nya vikarier som kommer varje dag.

Så så ser det ut just nu på jobbet!
Nu ska jag hämta mina troll och då blir jag genast på bra humör och slipper tänka på jobbet.

Tack och hej leverpastej!