Fredagsmys ❤

Godkväll!
Jag har haft en mysig fredag med min minsta lilla tjej. Alicia och T åkte upp till hans pappa i Sandviken och kommer hem på söndag.

Jag köpte med mig pizza hem till oss och vi myste framför film. Lorax självklart! Den animerade filmen är jätte poppis här hemma :)

Tur att Alicia ska få den i julklapp av sin älskade moster. Haha! 

Sen ville Tindra bada. Sagt och gjort! Bara att fylla badkaret. Passade på att klippa lite av det slitna håret. Klippte väl drygt 1cm kanske 2. Haha, jag är asdålig när det kommer till hur mycket 1cm är. Men bättre blev det iaf! Lite ojämn blev det också men det var inte så värst mycket.

Nu har hon somnat i soffan efter lite godis.
Ska bära in henne till min säng så får hon fortsätta sova vidare där.

Jag ska då passa på att titta på mina program. Supernatural! Och ja jag ska dregla jävligt mycket som Thomas alltid säger. Haha! :D

Hoppas ni har haft och fortfarande har en mysig fredag!
Här har det plinga mycket på dörren. Sammanlagt har det varit runt 15 barn här och fått godis. Så nu är det slut! 

Nu ska jag fortsätta min kväll här!
Ta hand om er! ♡

puss och kram

Lite bilder från ikväll!

Pizzatime!!

Bad time! :) 

Nyklippt och nybadad ♡

Slutkörd efter fredagsmyset med mamma ❤

Min lilla älskling som ligger helt utslagen på soffan efter fredagsmyset med mamma ❤

Fredag! ♡

Godmorgon!

Yes, nu är det äntligen fredag igen.
Det går bara fortare och fortare och vi närmar oss slutet av detta år med storm steg! Helt galet..

Igår gick jag och la mig innan klockan 21 och somnade på två röda. Var så trött! Har sovit hela natten och vaknade 05:40. Så 8h 40min sov jag. Underbart skönt!

Lämnade tjejerna nyss på förskolan och det gick bra. Dom båda är lite snoriga och hostiga men allmäntillståndet är det bra. Dom går väl ringa i värsta fall om det skulle bli värre.

I helgen ska vi bara ta det lugnt. Tänkte väl ha en bada med tjejerna imorgon. Annars inget inplanerat.

Nu är jag strax framme på jobbet!
Ha en bra fredag.

Puss och Kram ♡

Hemsk morgon!

HEJ!

Imorse var en sån morgon jag helst vill hoppa över. Hade sån fruktansvärd magvärk när jag vaknade! Gick upp och tog en varm och behövlig dusch och det kändes genast bättre.

Sen började bråket och tjafset mellan tjejerna. Det är väldigt sällan dom är sams. Alicia retas och vet precis vilka punkter hon ska trycka på för att få igång Tindra. Hon skriker tillbaka och den ena slår den andra och den andra gråter och så var hela cirkusen igång. Yes tänker man då eller? Nej!!

Förklarar för dom båda att man ska INTE slåss utan man måste säga stopp. Vet inte hur många gånger som jag måste säga det till dom. 
Dom båda är väldigt trotsiga nu!
Alicia glider bara runt som på bananskal, lyssnar inte, ifrågasätter allting man säger, tjafsar och är allmänt uppkäftig och sur! 

Tindra älskar att spela pajas och skulle nog tro att hon är förskolans pajas! Väldigt gnällig, ska alltid ha sista ordet, skriker när hon inte får som hon vill. Lite som en polis. 
Så just nu är det rätt tufft med dessa trotsiga tjejer! Även ibland när man vill slita av sig sitt hår och stänga in sig i rummet och gråta så älskar jag mina barn villkorslöst! ♡
Jag intalar mig alltid och tänker positivt att "detta är bara temporärt"det går över".

Jag är långt ifrån ensam om just det här!
Det finns säkert människor i min närhet som känner som jag. Vad vet jag? ;)

Sen var dom väldigt ledsna när jag lämnade dom på dagis. Alicia grät och ville vara med mig. Tindra likaså! Det kändes i hjärtat. Kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag gick därifrån. Riktigt jobbigt! Därav en jobbig morgon med bråk,skrik, tjafs och ledsna tjejer! 

Men får ta igen det ikväll när jag kommer hem!
Pussa och krama på dom massor! ♡

Ta hand om er! Ska fortsätta jobba vidare nu.

puss och kram