Puh!!!

Rackarns lilla unge!!
Det tar år och dar innan Tindra kommer i säng och ännu längre tid för henne att somna. Halva kvällen går åt att sitta brevid henne och sjunga, dra mina händer på hennes mage och rygg. Sen när man äntligen kan slänga sig på soffan och njuta dom sista timmarna innan man själv ska gå och lägga sig. Jo vem står då i dörröppningen. En liten Tindra som INTE alls vill lägga sig. Dubbelsuck!! :/
Det har aldrig varit såhär jobbigt att lägga henne på kvällarna förut. Hon har blivit som förbytt. Och hon vaknar varje natt också och kommer in till oss och vill sova.
Just nu är det riktigt jobbigt med henne. Hon är otroligt trotsig och lyssnar inte alls på tillsägelser.
Jag biter ihop och hoppas på att den här trotsen försvinner snart! För det är inte kul..
 jag sliter av mig håret emellanåt, städnigt tjafs mellan syskonen från morgon till kväll. Dom är ju aldrig sams, mer ovänner än vänner skulle jag vilja uttrycka det. Men men, den dagen kommer också så småningom när dom håller sams och visar kärlek till varandra. ♥
I morgon ska det bli spännande för då är det vabb. Dom ringde från Tindras avdelning och sa att hon var jätte gul och kladdig i ena ögat och att det rinner. Så det är väl ögoninfektion då som spökar. Så vi får avvakta och se om det utvecklar sig mer än vad hon har just nu.
Idag har jag kört bil och jag var inte alls så pigg när jag kom dit men jag fick bilnyckeln och körde därifrån och då jäklar blev jag genast pigg. Så idag fick jag köra till Stortorp, Haninge, Huddinge och sen tillbaka. Under tiden fick jag prova på att gasa ordentligt och var uppe i 120km/tim och det kändes fan pirrigt!! :D
så nästa körning är nästa vecka på onsdag.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Barnen kommer ändå vakna tidigt även om vi inte behöver gå upp tidigt eftersom jag ska vara hemma och vabba. Alicia är också hemma med oss då. Finns ingen mening med att hon ska lämnas och sen hämtas när jag ändå är hemma. Då kan vi passa på att mysa och umgås.
Godnatt på er alla! Sov gott och dröm sött ♥

Morrn morrn!

Godmorgon!

Nu är jag på väg till jobbet. Det är fan slitsamt att öppna tre ggr i veckan och stänga en gång i veckan. :S

Men men.. Får göra det bästa av situationen! Förhoppningsvis är detta inte för evigt. Får hålla tummarna på att min kollega blir bättre från sjukskrivningen så att vi alla kan återgå till våra normala tider. Jag har funderat fram och tillbaka om jag ska gå ner i tid. Småbarnstiden är inte för evigt och just nu känner jag att jag knappt hinner träffa mina älskade små hjärtan. Det gör ont i mig. Jag jobbar heltid och kommer hem sent, det är föreläsningar hit och dit, möten på jobbet, och nu försöker jag ta körkort mitt i allt, skulle behöva plugga massor, men hittar inte tiden eller orken. Vill hellre spendera dom få timmarna som är kvar på dygnet till att vara med mina älsklingar.
Om man ändå kunde få fler timmar på dygnet. :'(

Men det tråkiga är väl att jag nog inte kan gå ner i tid med tanke på att vi är en sån liten enhet och just nu är det inprincip jag och en annan kollega som får öppna och stänga så det där med att gå ner i tid känns som att jag kan skita i. Men jag ska ändå prata med min chef om det här.

Nu är jag framme på jobbet och ska passa på att kolla mailen när det ändå inte är några barn här.

Ha en jätte bra dag allihopa! ♥

puss och kram


Och där..

for även denna helg iväg bara sådär..
Jag vill verkligen inte jobba imorgon, jag ogillar verkligen måndagar! Usch, skulle kunna hoppa direkt till tisdag.

Den här helgen har varit rätt lugn.
I lördags åkte vi först till Skärholmen och köpte present till Melicia som fyllde 5 år. Sen hittade jag lite kläder till mig själv för ovanlighetens skull.

Sen åkte vi direkt till kalaset där det var mycket barn. Runt 13 st med Tindra och Alicia. Så det var roligt och livat! :)

Jätte fint kalas och Melica blev så glad när hon öppnade presenten från oss. Vi hade köpt ett Frost påslakan till henne. Så nu kan hon sova gott precis som Elsa. :)

Sen idag tog Thomas tjejerna och åkte ut till Värmdö till min morbror. Dom skulle kolla nåt på hans bil. Så jag var ensam hemma och låg i soffan och glodde på min serie "Supernatural". Så spännande! Är på säsong 8 nu.

Sen började jag med middagen som bestod av kalops och fixade även i ordning korvstroganoff så jag slipper laga middag efter jobbet när man kommer hem sent. Skönt att ha det avklarat! :)

Nu ska jag strax gå och krypa till sängs!
Hoppas ni andra har haft en bra och skön helg.

puss och kram ♡