1 dag kvar!

Ligger redo i sängen och ska snart sova. Vilket ska bli så jävla skönt! Jag är helt utmattad och har noll energi. Det här är fan inte kul alltså! Jag är så utmattad psykiskt att jag knappt orkar göra nåt med mina egna älskade små gullungar! 😢

Jag försöker hålla humöret och energin uppe. Men ibland går det inte. Och då blir jag den här hemska häxan som dom säkert tycker att jag är just då när dom inte lyssnar och jag säger till dom hundra gånger.

Sen jag började jobba på det här jobbet så har jag konstant huvudvärk! Var och varannan vecka går man omkring och pinar sig igenom sina 8 timmar med Alvedon i kroppen. Okej, inte varje dag men väldigt väldigt ofta händer det!

Man det är skönt att det bara är imorgon som man jobbar och sen är det ledigt! Wiihooo.. 😄

Nu ska jag sova!
Godnatt sov gott. Egentid

I lördags hade jag och Alicia egentid tillsammans. Vi gick först på bio och såg fåret Shaun och köpte bacon chips och dricka och filmen höll på i 1,25. Sen direkt ner till bowlingen och vi spelade i en timme. Det var första gången för henne. Hon tyckte det var jätte kul. Hon var riktigt duktig som själv tog klotet och kastade det utan den där ställningen som barn brukar ha som hjälpmedel.


Vi hade jätte mysigt. Jag tror Alicia uppskattade att få vara med sin mamma på tu man hand. Och få känna sig stor. Mammas stora älskling❤

Tindra fick vara med sin pappa och busa och lekte på lekland. Dom hade fullt upp! Dom var rätt så slut. Hahaha! 😆 

Både jag och Alicia var nöjda med dagen.
Sen i söndags åkte vi in till Slussen och ställde bilen där och gick därifrån till Kungsträdgården och fotade körsbärsträden. Så gudomligt vackra och vi hade verkligen tur med vädret! Strålande sol och tjejerna var glada och det kändes jätte bra.

Vi gick i gamla stan och köpte mjukglass och tjejerna var så duktiga på att gå utan att klaga och gnälla. Även fast Tindra är 3 år. Men sist hon satt i vagn var förra året då vi var på Skansen. Så det var ju 1 år sen. Hon sitter aldrig i vagn längre. Hon är så duktig på att gå själv och dessutom är hon så pass stor att hon inte längre behöver sitta i vagn. 😊

Nu längtar jag till den här helgen. Känner att jag behöver ledigt nu. För mycket just nu! Hinner inte med nånting. Troligtvis åker jag till mamma imorgon eller på fredag. Få vara hemma hos henne och ta det lugnt. Det behöver jag. Tjejerna åker till Thomas imorgon.

Nu ska jag rasta färdigt! Sen fortsätta jobba.

Puss och kram ❤ 

Onsdag!

G o d m o r g o n !

Sovit rätt så gott inatt. Somnade strax efter 21 igår av utmattning. Så stressigt på jobbet så jag bara vill spy! 😴

Har egentligen ingen lust med det här längre. Jag är så trött konstant. Ska det verkligen behöva vara såhär? Stressig och hårt pressad miljö? Är det hälsosamt att behöva stressa och köra slut på sig själv? Om det ska behöva vara såhär så kanske man borde se sig om ett annat jobb.

Men det är inte så lätt som andra kanske tror. Att bara skola om sig. Det ska finnas en budget också. Och den budgeten har inte jag för då hade jag nog skolat om mig för länge sen. Det är typ som att jag får nöja mig med att jag har ett fast jobb inom barnomsorgen. Fast jag skulle vilja göra nåt annat också.

Ja aldrig är man nöjd!
Nu är jag på väg till jobbet. Tjejerna är lämnade på förskolan.

Så snart blir det frukost.
Ha en bra onsdag!

Kram på er! ❤