Inte nu igen!

Usch, jag sitter här och lyssnar på Alicia när hon försöker sova men bara hostar och hostar så hon nästan kräks! Jag vill verkligen inte att hon ska bli sjuk nu igen. Hennes näsa har runnit dom senaste dagarna så jag hoppas inte att hon har nån slags förkylning på gång. :( Det är så jobbigt för henne att försöka sova när det inte går. Mammas stora tjej! Jag har lagt böcker under spjälsängsbenen för att sängen ska komma upp lite grann och även lagt under en tjock filt under hennes madrass för att hon ska komma upp lite med huvudet för att hon inte ska hosta så mycket. Får hoppas på det bästa. Hon blir väl sjuk lagom tills måndag då jag och Thomas ska tillbaka till jobbet igen. Fast jag jobbar bara mån, tis och onsdag för det är en röd dag på torsdag och jag tog ledigt klämdagen också. Så får man lite extra ledig. :)
Sen börjar allvaret igen!

Nu har jag gett henne lite ventoline för att hon har så mycket slemm i halsen och det gör att hon hostar och inte kan sova. Hostan är det värsta jag vet! När hon är sjuk så sover jag så oroligt på nätterna. Jag vaknar av det minsta lilla ljud hon ger ifrån sig. Thomas sover alltid som en stock! Han är det ingen idé att väcka, det är som att väcka den björn som sover. Hahaha ;D

Ska gå in till henne nu och ge henne lite vatten så får vi se om hon somnar om annars får hon vara uppe.
Pappa Thomas är ute hos min morbror, dom ska hålla på med våran baslåda som inte gubben själv kan fixa fast han tror att han kan så mycket så han kommer vä kanske om en timme eller så. Då ska vi en sväng till Fiskis. Thomas morfar fyller år idag så vi ska bara dit en liten snabbis och fika lite. :)
Sen har vi hela kvällen att se fram emot själva i vårat hem.

Ni får ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!