Sov borta!

                                                    Hallå på er allisammans!


Hoppas ni mår bra allihopa? Jag mår bara bra. Är nyduschad och sitter ute på balkongen och andas in frisk luft. Det är så tyst och fridfullt här på balkongen, annars brukar man höra barn som är ute och skriker och leker. Men inte nu ikväll. Tack för det! Dom kände nog på sig att jag skulle ut på balkongen så dom sprang in.. Hahah! :D
Det är just tystnaden och att få ha egen tid som gör att jag mår bra. Man behöver det ibland, jag är väl ingen sämre människa för det? Men men...

Igår så åkte jag hem till mamma och vi satt där ute på baksidan och hade det underbart härligt. Solen stekte som bara den! Det var riktigt hett.. Alicia fick bada i poolen, hon tyckte det var skit kul! Tog massa bilder, men det lägger jag upp i morgon. Orkar inte hålla på med mobil och sladd och hålla på koppla in den. Näää, det gör jag så gott som i morgon.
Meningen var ju att vi skulle åka hem så fort Thomas kom hem dig från jobbet. Men han fick nån slags hjärtklappning och började må jätte dåligt, precis som förut då när han svimmade. Så han stannade bilen och vågade inte köra längre. Men efter ett tag så försvann det och sen kom det tillbaka igen. Mamma som är rätt så bra på det där sa direkt att det är nån typ av panikångest, för det kommer så där fort. Och det var precis det det gjorde. När han väl kom hem till mamma så gick han och la sig och vilade på soffan, jag vågade som sagt inte åka med honom om han kanske svimmar när han kör bilen. Så vi fick stanna kvar där över natten. Jag fick sova på en uppblåstbar madrass som var det oskönaste jag någonsin sovit på. Det var som om jag sov direkt på golvet. Vaknade typ varje halvtimme och hade så fruktansvärt ont i höfterna, så jag flyttade mig till en soffa, där sov jag väl sisådär också. Den var rätt kort, men det gick! Fick inte så mycket sömn den natten.
Alicia somnade strax efter 22 igår, fast jag försökte som en dåre att få henne att sova sen halv nio. Hon var övertrött och det var samtidigt kvaft i vardagsrummet. Men hon somnade i allafall och vaknade vid sju dagen efter. Var så sjukt trött och seg sen på förmiddan..

Sen åkte Thomas och hans bror och hämtade mig hemma hos mamma. Vi åkte då ut till Länna och handlade lite blöjor och indrigienser till bakningen som Thomas skulle göra till middagen. Han gjorde hemmagjorda piroger med mycket sallad. Super gott! :)

Ska strax gå och lägga mig så man får lite sömn inatt! Hon lär ju vakna samma tid som i morse. Hon är inställd på sju, den lilla busen! ;)

Säger; Godnatt nu, sov gott och dröm sött!

                                                                             ♥