Söndag 31 oktober

Hej allihopa!

Hoppas ni har haft en bra dag sen vi hördes sist. Vi var ju som sagt och storhandlade på Willys i Älvsjö och vi köpte mat för en hel månad och det gick på 1900:- då handlade vi även ett paket med blöjor, välling och sen nya nappar. Alltså det jag inte fattar är att Alicias nappar bara förvinner. Det är så där 3 st som har försvunnit och jag brukar alltid ha koll på nappar om vi är ute t ex. Jag har letat som en tok efter dom, skulle inte förvåna mig om Alicia har lagt dom i lådorna i köket där hon slänger ner allt möjligt i. Jag har en förmåga att hitta lite saker som inte alls ska vara där. :)
Det är så störande när nappar försvinner. Det är som att det spökar här hemma eller att det kommer hit nån och själ dom. Hahah!

Nu ikväll här så har jag och Thomas haft det roligt åt Alicia. Vi spelade lite musik och hon klappade händerna och dansade. Det såg så roligt ut! Och när vi sa " bravo, duktig tjej " så tittade hon på oss och klappade och hoppade :) Så vi har haft det roligt med henne. Gud, så hon pratar hela tiden! Hon kan liksom titta på en och babbla på, världens låååånga mening. Hon är även riktigt kaxig! Idag så böjde jag mig ner för att titta under tvbänken om det låg nån napp där och helt från ingenstans så kommer hon där, våran lilla pruttkorv och drar mig i håret och slår mig i huvudet lite lätt och jag sa då "fy dig Alicia, inte så " och då skulle hon minsann slå mig i ansiktet och då röt jag till lite hårdare och då blev hon självklart ledsen och hon sprang direkt till pappa för att söka lite tröst som vanligt! Men han ignorerade henne och då vart hon ännu surare och slängde sig på golvet. Sen gick hon ifrån oss och gick och lekte igen.. Snacka om temperament den där!! Hahah... :D
vet inte vem hon har ärvt det av, inte mig i allafall! :P hehehe!!

Ikväll ska jag sova tidigt! I morgon är det jobb igen.. Fan att helgerna ska gå så fort! :(
Önskar att man kunde få en dag extra ledigt. Det skulle man behöva.

Vad ska ni göra i morgon? Hoppas ni hittar på nåt kul. Jag ska ju som sagt jobba, och det är jätte kul för mig och träffa mina barn på jobbet och mina trevliga och mysiga kollegor. Underbara människor! :)

Nu ska jag ta mig lite flingor med banan och russin i. Åt en tidig lunch idag så jag har inte ätit nån middag och jag är riktigt hungrig nu. Sen ska vi titta på film!

Vi hörs mer i morgon.
puss och kram på er alla ni underbara vänner ♥