Sista dan för denna månad!

Ja i morgon är det ju 1:a december!!! Helt galet vad tiden går fort. Vi börjar som sagt närma oss mål snart med bebis!  Jag börjar bli riktigt jäkla nervös nu. Inatt vaknade jag halv tre och låg och tänkte på förlossningen. Jag vände och vred på mig i 3 timmar innan jag lyckades somna om igen. Usch, jag såg skräcksenariet framför mig att det skulle bli problem och att jag skulle få göra akut kejsarsnitt igen. Jag hoppas innerligt att jag slipper det den här gången. Jag vill också kunna uppleva att föda på riktigt.

Usch, så det var en liten tumult natt med mycket tankar och känslor som bara snurrade runt i skallen på mig.

Sen så vaknade jag igen vid halv sju och då var det bara att gå upp med lilltösen. Äta frukost och sen klä på oss för att bege oss till dagis. Åkte sen med bussen till Farsta och träffade doktorn. Blev sjukskriven fram till förlossningen. Ett bekymmer mindre!

I morgon ska jag vara med på dagis hela dan. Jag vill passa på att hinna vara så mycket som möjligt nu med Alicia innan bebis kommer. Så jag frågade personalen om det gick bra att jag fick vara med i morgon. Dom tyckte det lät jätte kul! Jag trivs så bra med Alicias personal, dom är så gulliga och pedagogiska. Dom ska minsann få en liten julklapp innan Alicia går på julledighet. :)
Så det ska bli kul och se hur Alicia reagerar på när jag är med hela dan. Hon kommer nog inte märka av mig alls. Hon är så självständig och säker i sig själv, så det blir nog inga problem!

Just det jag har ju lite bilder från i söndags då vi bakade här hemma. Alicia blev jätte glad när hon äntligen fick baka! Hon tjatade om det hela eftermiddan, så när det äntligen var dags så satt hon koncentrerad vid bordet med kaveln i högsta hugg ;)


Här bakas det för fullt :)


Pappa hjälper till att lägga över pepparkakorna på plåten

 

Mina älsklingar sitter koncentrerad och gör sitt


Det doftar verkligen juligt här hemma. När Thomas satt koncentrerad med att sätta i nejlikor i apelsinerna och knyta ett rött band runt så fick vi till slut upp dom. :)

Nu längtar jag till julen!
Jag längtar tills jag får sätta tänderna i julskinkan med senap och julvörts bröd med köttbullar och rödbetssallad. Vadå galet gott? Hahah.. :D
Kommer nog inte få plats med så mycket mat i den här magen. Bebisen tar ju upp all plats. Äh, jag får väl äta i omgångar då! ;)

Nu ska jag värma på lite lunch från igår. Raggmunk med lingonsylt!

Hej svejs så länge!