Skurat!

Japp, det är vad jag har haft för mig idag!
Jag fick ett städryck och drog fram dammsugaren och dammsög köket mest eftersom att det är där det samlas så mycket skit. Sen fram med skurhinken och där på golvet låg jag på alla fyra efter att ha dragit fram spisen. Fy farao vad äckligt mycket skit det fanns bakom spisen! Uuuuäck.. :S så jag skurade både golvet, väggen, och skåpen och hela spisen på sidorna. Lika bra att göra det nu när man ändå ska göra det sen till flytten. Det lär ju inte hinna bli lika äckligt skitigt sådär igen när vi ska flytta.

Jag älskar att dra fram dammugaren! Ni kommer att garva åt det här. Det här är så jäkla sjukt. Jag t om garvar åt mig själv när jag tänker efter.
Jag har under den här graviditeten varit svag för dofter, det kan vara från ett garage, affärer med massa verktyg, klädkammaren som har en speciell lukt bland alla saker. Vet inte vad det kommer ifrån och varför jag tycker att det luktar så jävla gott! Men så fort jag drar fram dammsugaren så måste jag stå och lukta där det blåser ifrån. Helt jävla sinnessjukt jag vet! Hahah... :D jag var inte så med Alicia utan det har liksom kommit ju längre i graviditeten jag har kommit. Jag kan liksom gå in i klädkammaren utan att egentligen göra nånting, bara för att gå dit för att lukta.. Hahah! Vissa har väl nåt som dom tycker om under sin graviditet.

Kan inte ni berätta om era knäppa saker som ni har gjort eller tyckt om under er graviditet?
Skulle vara så kul och veta. :)

Men i allafall.. Spisen blev i allafall väldigt fin och jag diskade även alla plåtar och dammsög i ugnsluckan där dom förvaras. Så nu är det fint där i.

Thomas och Alicia åkte iväg för 15 min sen. Dom skulle åka och handla lite. Det fanns ingen mjölk hemma! Så han passar på att svänga förbi min syster också och hämtar lite flyttkartonger. Så vi kan börja packa här hemma. Så jäkla skönt att flytta till lägenhet med hiss. :D längtar nu!

Nu ska jag sluta babbla för mina inlägg drar alltid iväg och blir galet långa!
Vi hörs mer i morgon igen om jag inte kommer in nåt ikväll :)

puss & kram!