Lördag!

Åh vad jag älskar helgerna. Synd bara att den alltid går så fort. Synd att man inte kunde jobba 2 dagar (lörd+sön) i stället för 5 dagar i veckan. Då kunde man ju vara ledig hela veckorna. :)

Imorse åkte vi till Nynäshamn för att kolla deras Dollarstore. Kommer därifrån med två fulla påsar. Man hittar alltid nånting.
Billigt och bra. Tandborstar och tandkräm till barnen, tvättmedel, schampo, tvål, plåster, ajax till golvet och lite mer därtill..

Sen drog vi vidare till Farsta Centrum. Hämtade ut mina astma mediciner. Sjukt dyrt! Snart borde jag få högkostnadskort tycker jag.

Sen hemåt eftersom det vankades kalas för tjejerna som har fyllt år.
Alicia fick kläder av både mormor och morfar. Jätte fina! Ska ta kort på dom i morgon. Glömde ju så klart påsen hemma hos syrran.

Syrran hade bakat både kanelbullar och gjort tårta. Jätte gott! ♡

Efter att gästerna åkt så drog Emma, Burre och Thomas till Ikea och handlade till sig och jag var hemma med barnen. Vi åt pizza när dom kom tillbaka!
Tindra åt ingenting av pizzan och hon som älskar pizza.
Men hon var så trött! Hon såg jätte hängig ut men efter en halvtimme så såg hon lite piggare ut. Hon är så dålig på att äta just nu. Vi hade aldrig det problemet med Alicia, hon åt och var glad. Men men, inget man kan göra åt. Jag tvingar aldrig våra barn att äta. Dom får äta när dom är hungriga sen.

Men dagen har iaf varit bra. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imorrn. Hemma eller åka iväg? Vi får se..

Tänkte faktiskt strax gå och lägga mig.
Är rätt trött!

Pensionärsvarning när man är trött och vill gå och lägga sig nu. Haha! ;)

Godnatt! ♡
puss och kram

Snygga brudar på Dollarstore ♡