Efterlängtad!!

Godkväll!

Nu tar jag äntligen helg. Eller rättare sagt gjorde jag det redan när jag stängde dörren och klev ut från gården på jobbet vid halv tre. Då kände jag mig genast glad!

Har känt mig halv risig idag. Alldeles tung i huvudet, snorat och nyst hela dan och kännt mig allmänt hängig. Funderade på att gå hem men kände att jag kunde bita ihop dom sista timmarna och sen ligga utslagen i helgen istället! Och jag klarade mig tills jag slutade fast jag mer än gärna ville lägga mig rakt upp och ner på golvet och sova. Hahaha! :D

Nu sitter jag i soffan och har precis lagt Alicia, min lilla sjukling som tyvärr har blivir sjuk nu. Nu är det hennes tur! Hon fick feber i onsdags kväll. Så jäkla typiskt! Nu när jag skulle ha egentid med henne hela helgen och gått på museum med henne. Även denna helg sprack ju då också!! Åh jäkla sjukdomar hit och sjukdomar dit. Usch! :/ skulle vilja ta barnens baciller så dom kan få vara friska.

Nu ligger hon i min säng och jag har bullat upp med massa kuddar så att hon ligger högt upp för att slippa hosta så mycket. Får se hur natten blir! Alltid när nån av barnen är sjuka så vill jag alltid ha dom nära mig så att jag hör dom när dom andas. Speciellt när dom har extremt jobbig hosta.

Imorgon måste jag storhandla till hemmet. Sen ska jag ta hand om min lilla älsklings unge! ♡ Alicia som faktiskt har hållt sig rätt frisk nu. *peppar peppar ta i trä*

Nu ska jag läsa min favorit bok!
Hoppas ni får en jätte lugn och avkopplande fredag. :)

Godnatt och kram ♥

Min lilla sjukling :'(