Måndag 16 november!

Godmorgon godmorgon!
Måndag igen. Och Apt möte på det. Men det är rätt skönt att ha det gjort.

Barnen är lämnade på förskolan/skolan.
Och jag är strax på jobbet. Så skönt att kunna lämna dom en halvtimme innan man börjar. Hade jag jobbat kvar i Hammarby Sjöstad så hade jag fått lämna dom bra mycket tidigare.

Helgen har varit rätt lugn. I lördags var jag ensam hemma och kunde ta det extra lugnt pga jäkla hostan som orsakade att jag inte sov nånting. Några timmars sömn fick jag men det var plågsamt att öppna ögonen när man helst bara ville sova. Thomas åkte iväg med barnen och jag kunde i lugn och ro beställa hem lite julklappar. Några julklappar blir det till barnen. Inte så värst många men kanske 5 st var. Det får räcka.

Sen igår fick jag sovmorgon till 10 så himla skönt. Sen åkte vi till nya stora gallerian i Solna. Alltså jag skojar inte! Det var nog det största jag sett och så vidrigt mycket folk. Man kunde knappt ta sig fram i butikerna bland folkmassan. 😱
Det finns en Disney butik där och där var det proppat! Usch. Det var nästan så att man blev nertrampad. Vi var väl där I gallerian och glodde runt i 45 min och sen åkte vi därifrån. 

Hur har eran helg varit?
Nu är jag på jobbet så nu måste jag in och jobba.

Ha en bra dag!
Puss och kram ❤