2 veckor ledigt!

Halleluja!
Nu har jag två veckors ledighet framför mig. Underbart! Som jag har längtat. :)

Så nu ska jag och mina fina tjejer njuta av ledigheten och bara ta vara på varenda sekund, minut, timme och dag som passerar. ♥

I fredags så hade jag och Johanna tjejkväll. Åt gott, drack cider och glodde film. Hade jätte trevligt! Men vi båda var rätt sega. Man är ju det på fredag kvällarna efter jobb.
Sen igår var jag bara hemma ensam, passade på att storstäda lägenheten. Så nu är det rent och luktar gott. Möblerade om i vardagsrummet och det blev betydligt bättre och större yta nu än innan. Så nu ska det bara upp massa tavlor på väggarna så att man slipper ekot. Hahaha!

Sen idag har jag, Thomas och tjejerna varit iväg på Lekslottet i Tullinge och rastat både dom och oss själva. Jag älskar att åka till lekland. Tjejerna tycker det är så kul när vi båda leker med dom. Man har ju barnasinnet kvar iaf ;)
stannade i några timmar och sen vidare till Skärholmen för att jag behövde storhandla. Sagt och gjort kom jag hem med drygt 6 eller 7 påsar med mat och 2500:- fattigare. Thomas blev kvar på middag och han lagade hemma gjorda hamburgare. Riktigt gott! :)

Jag och tjejerna har suttit och myst i soffan och tittat på Lejonkungen som dom ville se. Nu ligger dom och sover gott sen några timmar tillbaka! Dom är helt slut efter dagens bravader.

Ska alldeles strax gå och lägga mig också. Krypa ner i min renbäddade säng från igår!

puss och kram på er! ♥
här kommer lite bilder från idag.
Ni får ursäkta, blev jätte suddiga bilder! :)


Godnatt!