Powernap!

Nu sover äntligen lillhjärtat! Hon har varit vaken sen sex i morse och det var nog på tiden att jag gick och la henne. Vi har haft så mysigt och roligt. Vi har busat en massa, hon har gått runt med en blöja på huvudet och satt på sig skorna själv och sprungit runt med dom i hela lägenheten. Hon har busat i soffan och vi har sjungit. :)
Jag älskar verkligen att vara mamma. Det är underbart! Jag skulle aldrig byta bort det mot något annat i världen!

Just det, det ringde en kvinna från babyland och hon sa det att det finns ingen suflett i den färgen som jag har så antingen får jag ta en svart suflett eller att jag lämnar in den och ber att dom lagar den. Sa då att jag kommer komma in i veckan och be dom laga den för jag vill ha samma färg som vagnen, det ser ju bara konstigt ut då annars. Så vi ska försöka åka iväg här ikväll så fort Thomas kommer hem från jobbet.

Jag ska lägga mig ner i soffan och sätta på nån film.
Jag skulle gärna vilja gå ut och gå men nu sover Alicia så vi får se när hon vaknar.

Hörs sen!
1 Emma:

skriven

tack så mkt - kul att du tycker det!

Jag har några extrajobb men pluggar ju till barnskötare för skoj skull för jag visste inte vad jag ville göra med mitt liv!

Men vårat gym öppnar 06:30 och stänger 22:00

så någonstans där emellan hinner jag till gymmet vare sig jag jobbar/gåri skolan eller är hemma =). Det gäller liksom att prioritera ;)

Och eftersom jag gillar att träna så prioriterar jag det före en massa annat och ser till att den tiden finns så jag hinner med träningen =)

Kommentera här: