Bvc + snöstorm!

Jahap, då var det eländiga tillbaka igen! Snön alltså..
Det såg jätte fint ut på morgonen där, det såg inte alls så kallt ut när man tittade ut, men det var framåt tolv tiden som det började blåsa till ordentligt och det började snöa mer och mer. Suckade när jag tittade ut!
Var ju tyvärr tvungen att ta mig ut i detta skit oväder för att åka till Bvc.
Så det var ju bara att trä på vantar och mössa och bege sig ut i snökaoset! Det värsta var nog att snön blåste emot mig så när jag gick ner till bussen så kunde jag knappt se nåt, det snöade rakt på mig! :/
Väl framme vid busskuren såg jag min spegelbild och jag såg verkligen ut som en snögubbe! haha :D

Snacka
om fullt med barnvagnar på Bvc. Det finns ett utrymme där man kan ställa sina vagnar. Jag lovar med min vagn så räknade jag vagnar till 12 st. Så jag fick ställa min mitt i vägen! Kunde inte göra på nåt annat sätt :)

Väl där så gick allt jätte bra med våran Alicia. Vi vägde henne först och vågen visade 8100gr och hon är 69,5cm lång och hennes huvudomfång är 43,3cm. Våran lilla tjockis ♥
Hon följer kurvan som man ska sa hennes barnläkare. Hon såg dessutom att Alicia också har fått två tänder och blev jätte glad. :)

Sen efter vägandet och mätandet så fick även Alicia sin 5 månaders spruta. Hon sa inte ett ljud när hon fick första sprutan, men ho vart lite ledsen när hon fick den andra. Men det gick över på en gång. Första gången gallskrek hon ju men inte den här gången och det var skönt :)

Sen var det bara raka spåret hem! Ville bara hem till värmen. Hängde lite tvätt när jag kom hem vid tre. Sen vid halv sex hämtade älsklingen upp oss här hemma och åkte till Willys i Älvsjö och storhandlade, det ekade i kylskåpet. Så nu är det fullt i både kyl och frys :) hatar verligen när det inte finns mat hemma..

Nu har vi mat så det räcker länge :)

Ska snart jag lägga mig, vaknade jätte tidigt i morse av en arg och ledsen tjej :(

Säger Godnatt nu..  puss & kram!

Behöver hjälp?

Är det någon där ute som vet hur man fixar så att människor utifrån inte kan högerklicka på mina bilder som jag lägger ut här på bloggen? Jag läste på en tjejs blogg att hon hade fått ett mejl angående om att en "person" utifrån hade kopierat hennes bilder på hennes barn och påstått att det var den här "personens" barn. Hur sjukt är inte det?? Jag blir fan äcklad av att det finns såna människor i den här världen!
Så nu vill jag så gärna fixa det. Vill inte få nåt liknande mejl om att det är nån där ute som kopierar mina bilder och påstår att min Alicia är någon annans.. Helt sjukt!!

Så snälla NÅN! Hjälp mig med detta..

puss & kram!

♥ 20100126 Alicia 5 månader ♥

Idag är det exakt 5 månader sen som Alicia kom till världen! Tiden går sjukt fort.. Man får verkligen ta vara på den här tiden som man är mammaledig. Nästa månad blir hon ju redan ett halvår. :)
Hon utvecklas verkligen jätte mycket varje dag! Hon skrattar och är alltid glad och leker verkligen jätte mycket! Hon försöker krypa, genom att dra benen mot magen och rumpan upp i luften. Det ser verkligen jätte roligt ut!
Mammas och pappas lilla fiskorv

Idag mötte jag upp min underbara och kära vän Johanna och tog en promenad till Hökarängen. Vi skulle egentligen ha gått till Öppna Förskolan i SöderledsKyrkan för dom skulle tydligen ha sångstund där, men jag hade sån jävla sprängande huvudvärk och dels för att Alicia var jätte grinig och trött så vi skippade det! Nästa gång ska vi gå.. :)

Gick till
nån tatueringsbutik som ligger i ett bostadsområde i Hökarängen som heter House Of Pain.
Så Johanna bokade tid där och fick en tid nu på torsdag och då ska jag följa med och passa våra tjejer under tiden. Jag kommer nog att tatuera mig där också, men när jag ska göra tatueringen får bli kanske till sommaren. Just nu har jag inte dom pengarna.

Sen efter det besöket gick vi vidare in till en pizzeria och stannade där för en bit lunch. Gott var det, men fick ångest efteråt! SUCK.. :/

Sen
gick vi hem till mig.. Där fick tjejerna ligga på madrassen och leka av sig lite.
Sen vid ca fem gick Johanna hem. Vi bestämde även att vi kanske skulle ses i morgon Rebecca, Johanna och jag. Men vi skulle höras på telen i morgon.

I morgon ska jag dessutom till Bvc med Alicia. Hon ska få sitt vaccin och vägas och mätas! Tror minsann att hon väger runt 8.5kg. Vi får se i morgon :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen går jag och lägger mig!

GODNATT
säger jag nu. Vi hörs mer i morgon!

puss & kram ♥