Uppdatering...

Det gick bra att köra. Bättre än igår så det känns bra. :)

Det är fortfarande mycket att lära och ta in. Det är läskigt att köra ute på vägarna när man är ovan. Men så småningom så kommer det sitta i ryggmärgen.

Nästa körning är på måndag 14:15-15:30 sen 16:30-20 ska jag göra riskettan. Så det känns skit härligt att jag äntligen har börjat med körkortet nu.

Snart är jag hemma. Ska hem till min fina och älskade syster. Hon tar hand om Tindra under tiden som jag har kört bil. Så vi två stannar kvar där på middag. Stuvade makaroner med falukorv blir det till middag. Länge sen man åt det! ;)

Hörs sen!
puss och kram

Körning!

Godmorgon onsdag!
Puh vad varmt det är. Det är klibbigt och kvaft! Usch.. Sån här värme ogillar jag! Antingen ska det vara sol och varmt ute, inte sånt här äckligt klibbigt och kvaft väder. Jag hatar det!!

Sitter hemma hos syrran nu och väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan åka med bussen till Högdalen och sen ta tunnelbanan till Skanstull för att gå sista biten till körskolan. Är så taggad att köra igen! :)

Det gick bra igår och jag hoppas det går bra även idag med.

Kommer in senare och uppdaterar er! :)

Home sweet home!

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen!!
 
Vi kom  ju som sagt hem i lördags natt men just då hade jag inte tid med ett inlägg. Hade tänkt det i söndags men det blev inte av det heller!
 
Men nu så!
Vi har haft en helt underbar vecka på vackra Gotland. Vi har haft strålande väder varje dag sen vi kom ner dit. Underbart!! <3
 
Vi har varit ute på massa äventyr! Från tidiga mornar till sent på kvällarna har vi varit ute farit. Cyklat, promenerat, badat, varit ute och käkat på restaurang, osv.. Vi har haft det så mysigt! Vi bodde i en liten stuga som vi hyrde av ett gotländskt par på deras tomt. Dom är jätte trevliga och vi pratade med dom innan vi for hem till Stockholm i lördags att vi vill jätte gärna hyra nästa sommar också fast två veckor den gången. Han skulle vara så snäll och ringa oss när det blir aktuellt med uthyrning igen. Vi bodde 3min med bil ner till Visby hamn. Super nära till allt! :)
 
Jag mår så mycket bättre när jag vistas i den harmoniska miljön. Jag älskar verkligen Gotland. Att vara där är som att vara utomlands. Så vackert!
 
Jag tänkte lägga upp lite bilder från våran vecka där.
Tog massvis med bilder så jag lägger inte upp alla just nu. Jag gör det kanske vid nåt annat tillfälle eller så får det bara bli några stycken annars blir det för många. ;P
 
                                                             Våran lilla stuga vi hyrde
 
                                                         
                                                           Ett kvällsdopp i en liten sjö 
 
 
                                                                 Vackra Almedalen
        
 Nere vid havet Nordestrand finns det hängmattor
                                                      att vila sig i och då passade vi på :D
 
                                                            Bild 1 Innanför ringmuren
                                                            Bild 2 En gammal stenkyrka
 
 

Nej, nu lägger jag inte upp mer bilder! Det här går för segt och jag är vansinigt trött!
 
BTW, jag har börjat med körkortet nu! Idag hade jag en testlektion och imorgon ska jag köra igen.
Det gick bra att köra och det var jäkligt pirrigt men sen släppte det. Det kommer säkert gå bra i morgon med!
 
Nu ska jag gå och lägga mig brevid en trött och söt tjej. Min lilla Tindra som absolut skulle sova i mammas säng. Får passa på när dom är små. :) ♥
 
Godnatt! Sov gott. ♥