Slutet på 2013!

Snart är detta år 2013 ett minne blott!
Och jag är mer än öppen för det nya året 2014 som kommer. Som jag hoppas på kommer se mycket ljusare ut. Det kommer öppna så mycket nya möjligheter för mig.

Vi åkte först till Fiskis och firade Thomas morfar som fyller 70 år idag. Vi köpte en blomma och after eight. Stannade bara i två timmar ca. Sen vidare hem och förbereda inför kvällen. Emma med familj kom över till sex och potatisgratängen fixades i ordning samt dukningen. Så det blev hel benfri kotklett med hemmagjord potatisgratäng med beasås. Jätte gott! :)

Kladdkaka och glass blir det till efterätt. Sen har vi lite chips och dipp och lite ost och kex att mumsa på. Det är full rulle på barnen som springer runt och tjoar och leker för fullt! Det är rena rama kalabaliken här hemma. :D hahaha..

Nu är det inte så lång tid kvar av detta år!!
Jag hoppas ni får ett fantastiskt avslut på detta år och en fantastisk bra år av det nya året 2014.

Jag vill tacka er alla underbara läsare för det här året! Jag hoppas ni stannar kvar till nästa år också. All kärlek till er alla!! ♥

GOTT NYTT ÅR!!!!!30 december

Snart är detta år slut!
Vet inte hur jag ska summera det. Men det har både varit upp och ner som en bergochdalbana. Men framför allt så har mina älsklingar blivit så stora. Tindra fyllde 1 år och Alicia 4 år. Tindra växer och växer och hon blir mer och mer självständig och tryggare i sig själv och har verkligen skinn på näsan och kan säga ifrån men samtidigt världens charmigaste unge. Med det leende hon har kan hon charma alla. :) Alicia är väldigt trotsig just nu och jag tycker hon har varit det väldigt länge nu. Men det försvinner ju. Hon är en go och mysig liten tjej som alltid vill kramas och pussas massor. En väldigt snäll kompis emellanåt. Kärleksfull stor tjej! ♥

Jag har världens finaste barn. Skulle aldrig vilja byta bort dom mot något eller någon annan. Även om man kan bli galen och irriterad på dom så älskar jag dom så djävulskt mycket. Till rymden och tillbaka! Jag går genom eld och vatten för deras skull. Dom är mitt liv. Dom är orsaken till att jag får energi och kämpar på även när jag vill ge upp allting ibland. Sen att dom har en sån fantastiskt, fin och kärleksfull pappa gör saken bättre. :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag skulle komma nånstans med det här. Haha! :)
kände att jag behövde skriva av mig lite kanske. :)

Imorgon är det nyårsafton!
Det ska firas här hemma hos mig. Med Thomas, barnen och Emma med familj kommer hit och vi äter gott och umgås och firar in det nya året tillsammans ♥

Det kan inte bli bättre! :)
Ska bli så mysigt. Jag är verkligen omringad av människor som älskar mig. Det är det ända som betyder nånting för mig. Så länge man har dom bästa omkring sig så kan man vara vart som helst. :)

Hoppas ni får en jätte mysig och underbar nyårsafton! För det ska vi ha. :)

Gott Nytt År på er alla fina läsare!!!
Ta hand om er och sköt om er! Kom ihåg, ta det lugnt med alkoholen!!! :D

puss och kram!

Andys lekland

Idag blev det lite ändrade planer.
Tanken var ju att vi skulle åka ut till min pappa och hans fru Eva på Ingarö för en liten julafton men jag fick ett sms av pappa tidigt imorse att dom båda ligger hemma och är magsjuka. :/

Så vi bestämde spontant att åka till Andys lekland i Sickla. Sagt och gjort!
Vi packade in barnen i bilen och åkte och rastade vilddjuren och även mamman och pappan fick bli rastade. :D
Gud så vi lekte! Vi åkte rutchkanna hur många gånger som helst.

Jag har aldrig sett Tindra springa så snabbt som hon gjorde när vi åkte rutchkanna och hon skulle springa upp för alla trappor för att komma dit igen. Hon var helt exalterad och sprallig i hela kroppen. Så himla roligt att se henne så glad och sprallig :)

Hon och jag kastade oss i bollhavet. Det tyckte hon var jätte roligt! :)

Vi var där och lekte i tre timmar sen tackade vi för oss och begav oss ner mot Willys och handlade lite till middagen och sen åkte vi hem. Trötta var barnen och vi hann knappt köra ut från parkeringshuset innan Tindra somnade. Så trött och slut var hon efter allt lekande :)

Här är lite suddiga bilder! :)
Tog inte så mycket bilder. Ibland är det bästa att uppleva allt UTAN att fota hela tiden. Men några enstaka foton tog jag :)

Nu ska jag gå och sova!
Trött efter allt bus och skoj ♥

puss och kram