Lilllördag♥

Godkväll! Sitter i soffan för mig själv med filten om mig och en skål popcorn. Var så sugen på nånting! Och tänkte direkt på popcorn. Det är så gott :)

Både igår och idag har jag varit så himla trött och matt i kroppen. Ögonen har liksom inte hängt med i svängarna. Och jag har börjat känna av huvudvärken! Jag har klarat mig från det sen innan jag började jobba så det är väl på tiden att jag ska få det nu kanske. Hoppas inte!

Annars flyter allting på som vanligt, mycket på jobbet och man är hur slut som helst när man kommer hem. Pussas och kramas med mina finaste tjejer är nåt jag alltid får tid och ork till ♥
jag blir så glad och varm i kroppen när barnen ser mig och blir glada av att jag är hemma.
Det värmer så mycket i mitt mamma hjärta! Älskade flickor ♥

Barnen ligger i sina sängar och jag njuter av egen tid. Thomas är som vanligt i fiskis hans "andra hem" eftersom han ska flytta hem till mamma igen. Fast nu tvättar han bilen och städa ur den. Det är skönt med egen tid, det behöver jag.

Snart helg igen. Torsdag imorgon och jag jobbar som vanligt 8-16:30.

Hoppas ni annars mår bra?!
Nu ska jag titta på 112-på liv och död på kanal7.

PUSS♥
Måndag!

Godmorgon! Måndag morgon igen. Sitter på jobbet och dricker vatten och läser tidning. Idag kör vi ett 8-16:30 pass. Sen direkt till träningen. Så nu jäklar ska här brännas fett.

Jag märker verkligen skillnad på matintaget. Jag äter en liten portion med mat utan kolhydrater men massor av kokta grönsaker. Jag blir mätt på det lilla, så jag har krympt matsäcken. Det känner jag. :)

Jag känner mig lite piggare.
Hoppas på att jag har gått ner nåt. Då skulle jag bli glad!

Igår var jag som sagt på spårvägsmuseet med Alicia. Hon tyckte det var jätte kul med alla gamla tunnelbanor och tåg. Så många kort blev det :) Så störande att bilderna jag lägger upp från telefonen hamnar åt fel håll. Då måste jag föra över dom på datorn och sen rotera dom åt rätt håll och sen ladda upp dom därifrån. Jag bloggar ju aldrig från datorn utan på min telefon så det är därför jag aldrig orkar ladda upp dom på datorn. Vilket i-landsproblem.. Haha!!

Men vi var där i allafall tills dom stängde. Så fyra timmar tyckte jag var bra. Alicia var så trött när vi kom hem. Så hon somnade direkt när hon la sig i sängen. Mammas älskling ♥

Nu måste jag gå ner och klä på mig. Klockan åtta ska man vara ute och ta emot barn som kommer. Så det är bara att bege sig ner och pälsa på sig.

Hoppas ni annars mår bra?!
Jag mår inte så bra just nu. Mycket som händer och det är så mycket som cirkulerar i huvudet. Men jag försöker att stanna upp och andas. :'(

PUSS♥

Lördag ♥

Idag tog jag och barnen en promenad till Farsta IP för att möta upp Emma och hennes familj. Dom var och åkte skridskor och Alicia fick låna Isabelles skridskor och jag fick låna Burres så att vi kunde åka. Det var säkert 10 år sen jag stod på skridskor så det kändes lite läskigt när man skulle ut på isen. Men det gick rätt så bra, det sitter i ryggmärgen!
Alicia fick också testa på och det gick väl sisådär. Hon stod i allafall själv på dom med hjälp av lite stöd från en stol. Hon tyckte det var lite läskigt. Sen ville hon inte åka nån mer.

Ska köpa skridskor till henne så att vi kan öva med henne inför nästa vinter då hon kommer få åka med dagiset. Sen tog vi en promenad hem i det fina vädret.

Kom hem och fixade i ordning lite att äta till barnen och sen tog jag tag i hemmet. Dammsög överallt. Börjar längta till min nya lägenhet. Det kommer kännas så bra. Jag vet det!

Imorgon åker jag, Alicia, Emma, barnen, suzan och hennes son till spårvägsmuseet. Det är första gången för Alicia. Så det blir ju kul att få se hur hon är. Så vi åker så att vi är där till dom öppnar klockan elva. Dom stänger klockan fyra så vi får se hur länge vi stannar där. :)

Nu är alla papper så gott som klara för att skickas in till både försäkringskassan för bostadsbidrag och sen dom paprena inför lägenhetsbytet. Ska bara hinna träffa den ena partern som har alla våra papper så att hon kan få dom resterande sen är allt komplett :)

Usch.. Är jätte trött! Men vill egentligen inte gå och lägga mig. Pensionärs varning!! Haha.. :D

Vill även berätta att jag har varit duktig hela veckan. Jag har tagit bort kolhydrater och äter bara massa grönsaker nu och dricker naturdiet till frukost. Jag har ingen som helst aning om vad jag väger eller om jag har gått ner nåt eftersom jag inte har nån våg. Eller jag har men den ligger nånstans i nåt skåp och skräpar utan fungerande batteri. :/ jag tycker inte jag känner nåt. Jag dricker massvis med vatten och äter frukter till mellanmål. Träningen ska jag komma i gång med den här veckan :) I have to.

Nu blev det ett långt inlägg!
Hoppas ni annars mår bra? Jag mår bra och ser fram emot mitt nya ensamma liv med mina fina och älskade döttrar som betyder allting för mig ♥

PUSS♡