Fredag!!

Godmorgon!
Idag känner jag mig inte lika bitter.
Men igår var det nåt för jävligt med mina barn, lyssnade inte alls på det jag sa åt dom, bråkade med jämna mellanrum.
Jag kände mig verkligen som världens sämsta och opedagogiska mamma.
Ville bara slänga mig på sängen och gråta! Jag har verkligen tålamod, men igår rann bägaren över och jag kände bara att jag behöver semester ifrån mina barn. Är man en dålig förälder då?
Jag anser att man som förälder kan behöva det för att kunna samla nya krafter. :)

Skönt att det är fredag igen och ledig i två dagar. Får se vad vi hittar på i helgen! På söndag ska jag få vara ensam iaf, då tar Thomas vilddjuren.

Snart framme på jobbet! Lämnade tjejerna till Emma så hon passar dom även idag också. Min syster kan man alltid räkna med. Hon ställer alltid upp i vått och torrt! Hon är guld värd. ♥ älskar henne så mycket!

Hoppas sista barnet går tidigt så man slipper sitta kvar på jobbet ända fram till 17:30. Man kan ju alltid hålla tummarna på att det blir en tidig stängning. :)

Ha en bra dag!
Sköt om er.
Puss och Kram ♥

Bitterfitta..

Ingen godmorgon här!
Tindra vaknade och skrek på mig när klockan var 5:16. I helvete heller tänkte jag! Jag svarade aldrig henne utan hon somnade om igen och vaknade av att Alicia kommer in till mig och säger att hon är hungrig när klockan är sju. Det är betydligt bättre tid att vakna på.

Det var lugnt fram tills frukosten då den ena sitter och flamsar och den andra springer ifrån frukosten hela tiden. Till slut är frukosten uppäten efter mycket tjafs. Tjejerna tvättar sig och dom hinner knappt komma in i rummet innan det är dags för tjafs igen. "mamma, hon förstör, hon tar den saken ifrån mig" osv... skulle kunna hålla på i evigheter! Så har det varit till och från sen i morse. Ville bara slita av mig håret. Blev så jävla trött och stängde in mig i mitt sovrum och andades och räknade till tio. Sen särade jag på dom båda men dom dras till varann ändå på nåt konstigt sätt. Dom båda har fått envisheten från mig. :D hahaha..

Sen tog vi fram golvpusslet och hjälptes åt med det. Det gick bra! :)

Känner mig så jäkla utmattad! Är ju ständigt med barn 24 timmar om dygnet. Visst, jag är hellre med mina barn än nån annans. Fattar inte att jag orkar med det jobbet som jag har. Jag är ständigt trött och utmattad i kroppen! Man får ju jobba arslet av sig för att skapa en trygg och bra miljö på jobbet, men all energi går åt till allt annat istället. Så trött på det här jobbet. Känner och vill göra nåt annat med mitt liv. Men jag vet inte vad!?

Tyvärr får ni stå ut med ett gnälligt inlägg idag! Känner mig som en jävla bitterfitta.
Sen fick jag min jävla mens igår också. Verkligen lyckad! Alltid dom två första dagarna av mensen så blir jag dötrött och humöret går upp och ner!

Jag hoppas på ett bättre inlägg snart!

Lägger golvpussel i vardagsrummet :)3 dagar sen...

jag bloggade sist! Rättare sagt i lördags.
Även hela söndagen försvann. Vi åkte till Ikea, syrran skulle handla trall till sin balkong och jag handlade lite blommor och sen vidare till Rusta och handlade lite hygienartiklar och diverse blomlådor och blomlådshållare. Sen därifrån till Flemingsberg för att stanna och köpa blommor till mamma för att överaska henne på "morsdag". Hon blev för övrigt väldigt överraskad och glad! Men min mamma har som hon alltid har, sina misstankar. Hon kände på sig att vi skulle komma förbi henne. :)
Älskar att göra henne glad! ♥

Sen därifrån hem till syrran och det lagades middag. Jag och barnen kom hem senare än vanligt. Men men! Dom somnade till slut i allafall.

Somnade själv som en stock efter helgens bravader! :)

Snart är det ledigt igen. Torsdag är kristihimmelsfärd stängt på jobbet och sen jobbar jag på fredag. Sen nästa vecka är det studentfirande för min kusin ute på Värmdö. Sen på fredag är det examen för min brors flickvän som blir förskollärare. Så det blir två presenter som ska inhandlas.

Imorgon ska jag och Thomas med barnen till ÖNH-mottagning i Globen för Alicia angående hennes halsmandlar, polyper och hörsel. Tindra får följa med annars blir det så tokigt att först lämna henne själv för att sen åka med Alicia sen. Då får hon följa med så lämnar vi dom båda samtidigt sen.

Nu ska jag passa på att gå och lägga mig. Är helt slut efter dagens jobbpass!
Låg dessutom brevid Tindra i 45min i hopp om att hon skulle somna. Det tog lååååång tid. Men nu sover hon gott i min säng.

Godnatt! ♡
Sov gott och dröm sött.