Onsdag!

Godkväll!

Hoppas ni alla mår bra? Jag mår jätte bra. Har tränat lite och druckit massvis med vatten! Jag känner mig mycket piggare och har inte ätit godis och druckit läsk sen 3 veckor tillbaka och jag känner inte alls nåt sug efter nåt sött som jag oftas brukar ha så här på kvällskvisten. :)

Idag har det verkligen varit kanon väder! Soligt och härligt.. Så underbart att våren äntligen har hittat hit även fast det var -1 i morse och frost på hustaken! Jag var lite tveksam till om jag skulle dra på mig vinterjackan men jag visste att det skulle bli varmt på eftermiddagen så jag tog skinnjackan med extra tröja under i stället. Hatar att gå med tjock jacka när det är varmt ute, så jobbigt!! :P

I morgon är det redan torsdag och jag har möte som vanligt igen! Dessa möten hit och dit, så i morgon börjar jag 8-20 i morgon kväll. Förhoppningsvis så hämtar Thomas mig det brukar han göra. Det är mycket skönare att åka bil så man kommer hem snabbt så man kan komma i säng tidigt sen.
I helgen vet jag inte vad jag ska göra, har inte så mycket pengar så man kan ju inte shoppa, får väl fönstershoppa i värsta fall.. Hahah! :D
Äh, men nåt ska jag väl hitta på.. Gå en sväng ner till parken, kanske ta mig en tripp till Bandängen och titta på djuren om dom är ute? Det skulle nog Alicia tycka om och där finns det en bra park med diverse leksaker. :)

Vad ska ni göra i helgen? Ni kanske inte har planerat det än. Det kanske blir lite spontant sådär!
Jaja.. Nu ska jag fixa i ordning en tv och dvd spelare inne i vårat sovrum, ville så gärna ligga i sängen och titta på film. Alicia mår förresten bra! Hon ska även med pappa till Bvc i morgon för att det ska komma dit en specialläkare för att kolla hennes höfter. Eftersom att hon lägger sig emellanåt och "kniper" ihop med benen fortfarande.. Jag undrar om det även kan vara att hon "onanerar" liksom att hon tycker att det är skönt att göra så, men jag vet inte. För hela hon blir stel som en pinne så fort man tar på henne under tiden hon gör så. Hon gör ju även så hemma hos andra också. Så vi får väl vänta och se vad dom säger där på Bvc.

Nu måste jag kila!!
Vi hörs mer i morgon..

puss & kram!


Tillbaka till jobbet i morgon!

Godkväll!

Sitter här med en flaska vatten och dricker massvis. Nu är det faktiskt gott med vatten, jag tyckte inte om det förut! Men man lär sig att dricka det. Det är precis så med havregrynsgröt. Jag gillade inte alls det, men nu äter jag det varje morgon :)

Thomas jobbar över ikväll! Jag ringde honom nyss och dom skulle göra klart det sista och sen skulle dom packa ihop och åka hem. Alicia har precis somnat, hon lekte med sängen alldeles nyss, när jag gick och tittade till henne så skjöt hon ifrån med benen på väggen så sängen hade åkt ut en bit från väggen. Hon bara skrattade när jag frågade vad hon gjorde och så slängde hon sig i sängen med täcket över huvudet. Snacka om vilken busunge vi har här hemma! Hon gör alltid så tokiga saker, min lilla älskling!
Hon ska få gå till förskolan i morgon, det är ingen större fara med henne nu. Hon har fortfarande lite hosta kvar, men det har väl nästan alla barn. Det märks att hon har saknat sina vänner, för hon pratar om dom här hemma. Eller hon ropar deras namn och även pedagogernas namn. :)
Hon blir säkert jätte glad när hon får komma dit i morgon igen..

Jag ska lägga mig tidigt ikväll! Får se om jag orkar sitta uppe tills DH börjar. Jag missade det förra tisdan!

Vad ska ni andra göra ikväll då
?
Det är så tråkigt när man inte får så mycket kommentarer längre! :'(

Vi lär höras mer i morgon!
Godnatt!

Storstädning!

Heeeej!!!

Idag har jag verkligen storstädat precis överallt! När man ändå städar så kan man ju ändå göra det ordentligt. :)
Jag tror jag var färdig efter 1 ½ timme. Passade på när Alicia låg och sov!
Haha, på tal om städning! Så ringden en kille på dörren igår och gick runt i området och frågade vad för slags dammsugare vi städar med och jag fick för mig att vi har en Eloctrolux och han sa nånting och jag avbröt honom och sa att vi faktiskt har en Miele dammsugare och då var han jäkligt snabb på att tacka för sig och gick sen härifrån.. Hahah! Då var det inte lika roligt längre.. Han ville väl prata om Electrolux dammsugare. :D Så det var lite roligt att se hans min när jag sa det.

Det är så skönt när det är rent och luktar gott i hemmet. Jag ska hänga tvätt och sen bädda rent i sängen! Men det gör jag lite senare. Jag har även lagt ut vårat soffbord på blocket för bortskänkes och jäklar vad telefonen går varm. Inom en timme så har det ringt redan 5 stycken. Men det kommer en kille ikväll och hämtar bordet. Vill inte ha kvar det längre, det är så fult och tar så stor plats. Det var ett sånt här bord vi skänker bort


Varför jag skänker bort det är för att det ena benet som ni ser det silvriga är borta på ena sidan alltså det är bara ett svart ben och det är så jävla fult.. Sen är det ganska så utnött på kanterna. Vi fick det här bordet av Thomas brorsa när han och hans ex separerade och sen är glasskivan lös eller den ligger inte helt rak.. Skit svårt att förklara. Men bordet är gratis så dom ska ju inte förvänta sig att det är i superfint skick! Annars slänger vi den om dom sen inte vill ha den när dom kommer ikväll.
Av dom som har ringt är det bara utländska män som har ringt. Jag fattar inte varför vissa ringer när dom inte kan prata ordentlig svenska, det var många gånger som jag fick fråga vad dom menar. Det är inte kul när man ska försöka prata med nån som man inte känner och så kan inte den människan svenska. Jag har absolut inget emot utländska! Vissa är jätte trevliga, men om man inte kan prata så att den andra kan förstå varför ens då ringa? Jag skulle inte göra det. Jag skulle be nån ringa åt mig. Men sån är jag, alla kan ju inte tänka som mig :P

Nu ska jag passa på att göra lite situps och sen dricka massor med vatten, vilket jag har gjort hela dan!
Jag känner mig mycket piggare! :)

Hoppas bara fläsket på magen försvinner med lite situps! Hahah... :D