öööh?

Gud så tråkigt det är med rubriker, jag kommer nästan aldrig på därför döper jag dom till mån, tis osv...
På eftermiddagen så kom Thomas bror Fredrik hit och käkade middag. Det blev tacos, det var herrn i huset som beställde det..
Sen till efterrätt blev det glass med kolasås. Riktigt gott! Alicia fick också lite glass, hon blev ju verkligen avundsjuk när hon såg att vi mumsade i oss det så hon skulle bestämt också ha. Annars så skrek hon rakt ut! Haha ^^ men hon fick bara smaka lite grann, för det är så mycket socker i det. Så det ska man vara försiktig med.

I morgon som sagt så åker vi till Thomas pappa i Gästrikland. Vi åker så fort Thomas kommer hem från jobbet i morgon och vi stannar där tills söndag. Det ska bli mysigt att få komma upp dit till honom.
Jag har inte hunnit packa, men det tänkte jag börja göra lite nu ikväll sen får jag packa ner resten när det har torkat det som hänger på tork som jag tvättade idag.

Jag hoppas på bra väder när vi kommer dit upp. Och jag ska INTE glömma min bikini. För jag hoppas på badväder. :)

Måste gå och packa nu sen ska jag lägga mig tidigt för jag ska möta upp Johanna vid kvart över nio i morgon biti. Hon är snäll och följer med mig och passar Alicia medans jag ska göra synundersökning.

puss och kram!


Btw..

Alicia har tagit sina första steg idag! Snacka om en överlycklig mamma som skuttar runt här :D
Wiiiiiiieee! Jag är verkligen glad och det liksom bubblade i magen på mig när jag nästan grät av lycka..

Min lilla Alicia börjar bli stora Alicia

Ascoolt!

Här är våra sängkläder som jag köpte på rean igår i Huddinge. Dom ligger fortfarande kvar i påsen tills dess att jag ska bädda rent. Men jag kommer nog att bädda rent när vi kommer hem från Thomas pappa i GÄSTRIKLAND.. Haha! Jenni nu skrev jag rätt! ^^Man får som sagt passa på att handla när det är rea. :)
Thomas tyckte dom var skit snygga och att jag gjorde ett bra köp!

Nu ska jag ta mig dotter som skriker inne i rummet, läggdags nu men det vill inte hon! Envisa lilla busfrö..

Kommer in sen!
Kram på er..