söndag

Idag är det söndag, ush vad tråkigt säger jag!! :'(
Vill inte att det ska vara söndag, vilket innebär att det är jobb i morgon igen!crft,,,,,,,,,,,,,,,,,,56233333333333333333333333333
Ooops! Det var Lakritz som ville säga hej! Så fort jag sitter vid datorn så hoppar han upp i knät på mig och vill också vara med, han är en mycket nyfiken liten katt.. :)
Inatt sov han lite oroligt och det resulterade i att jag också gjorde det, för jag är ju orolig för honom hur han mår och det var lite bus för honom titt som tätt, men sen när han såg att jag somnade så somnade han till slut också vid mina fötter, sen kom han upp och la sig vid min famn, det var så himla mysigt! ♥
Vaknade nog varje timme och tittade till honom och försökte få honom att gå på lådan och det gick ju bra det..

Sen vaknade jag till slut vid halv nio och kände att det var ingen ide att somna om igen.
Så då gick älsklingen upp och gjorde frukost åt oss, han tyckte att jag skulle vila ett tag till eftersom att jag sov halvt som halvt :/
Sen dess har vi inte gjort så mycket, röjt upp på balkongen äntligen och slängt allting som ska slängas i grovsoporna och sen ner med saker som skulle ner till källaren, så nu är det fint på balkongen, lagt ut en duk på bordet och ställt massa ljus på bordet, så nu kan man sitta där och mysa med tända ljus :)
Sen har jag tvättat tre maskiner så nu är tvättmaskinen full med kläder och torkställningen är också full, får se vart jag ska hänga upp kläderna sen, kanske måste köpa en till ställning, det måste man om man ska tvätta mycket som jag har gjort nu idag!

Älsklingen håller på att baka äppelkaka, han är så duktig min älskling! Han är så händig min kock ♥
han är den ända killen som jag har haft och har som verkligen tycker om att laga mat, städa och baka ja i princip ta hand om hemmet, det tycker jag om eftersom att jag är ju likadan, pedantisk som man är :)

Lakritz springer omkring här och busar nu! Biter och naffsar Thomas på tårna, haha :D
Tycker bara det är roligt och mysigt när han gör det..

Nu tänkte jag sätta mig i soffan och titta på film med älsklingen min ♥
sen ska det städas ur alla möbler från vardagsrummet, * S U C K *
tycker inte alls om att behöva göra det, tycker att allting redan skulle ha varit färdigt innan nästa hyresrätt ska flytta in, nu blir det så mycket onödigt jobb för oss!

Jaja, hoppas ni har en fortsatt trevlig söndag! :)

Kramizar
/Tessan ♥




Kommentera här: