Pigg som en nötkärna!

Vet inte riktigt vad det var för fel på Tindra igår. Hon spydde ju säkert 6-7 gånger. Men sen var hon pigg som en nötkärna när hon hade fått sovit i drygt 1 timme. Då var hon uppe och studsa och lekte och var precis som vanlig igen och hon kräktes ingenting mer igen. Fattade ingenting! Det måste ju ha varit nåt som retade magen som gjorde att hon spydde. Nåt måste det ha varit i allafall. Så här var hon sist då när hon spydde på natten. Sen var hon som vanlig igen morgonen efter! Man blir ju fundersam på vad det skulle kunna ha varit.

Eftersom hon var så pigg så bestämde vi oss för att gå upp till Johanna och Henke och grilla. Det var jätte trevligt! Och Tindra var precis som vanlig. Åt och drack som vanligt. Så det var jätte skönt :) Vi drog hem vid nio tiden. Då var barnen rätt trötta!

La barnen när vi kom hem och jag stupade i säng innan klockan var 22. Haha! Kärringvarning.. :D jag var bara allmänt uttråkad.

Sen vaknade jag runt tre av att Alicia hade kissat på sig. Andra natten utan blöja men det är bara att träna och träna. Första natten klarade hon galant. Hon är torr på dagarna men inte riktigt på natten. Men det kommer. :)

Nu sover min lilla älskling ♥ Alicia är med sin pappa och sover över hos honom. Dom kommer kanske i morgon kväll igen eller annars på måndag morgon. Vi ska åka upp till hans pappa och vara där på landet. Vi får se när vi åker till Furuviksparken. Har ju alltid velat åkt dit :)

Och vi tänkte stanna en vecka då.
det blir rätt så skönt att få komma ut på landet. Vi tar även med oss våran bonusdotter Esmeralda också. Mysigt!

Nu ska jag ha lite egen tid! Skönt med det också.

Hörs! Sköt om er.

PUSS ♥


Kommentera här: